Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Εγκλήματα και Αλητείες!!!


Η αλητεια εχει και τα ορια της, και αυτα ξεπεραστηκαν χθες στο παιχνιδι της ομαδας μας με τον Ηρακλη. Ναι εγιναν τραγικα λαθη το καλοκαιρι και εμεινε η ομαδα με σοβαροτατες ελλειψεις στο ροστερ. Ναι η ομαδα επαιζε με συνθεση αναγκης ΚΑΙ χθες και δεν απεδωσε οσο καλα θελουμε να αποδιδει. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να εχει το δικαιωμα να κερδισει κιολας.

Οι αλητες και οι ρουφιανοι που εχουν βαλθει φετος να δωσουν με το ζορι το πρωταθλημα στο πρασινο τσιρκο μεσω διαιτητων μακελαριδων στα παιχνιδια του Ολυμπιακου (και της αεκ) να κατσουν καλα........γιατι ο κοσμος θα ξεσηκωθει και θα γινει το "ελα να δεις".

Απο εκει και περα θα πρεπει και τα στελεχη της δικης μας ομαδας να χαμπαριασουν οτι αυτη ειναι η ζωη στον Ολυμπιακο......ο μονιμος πολεμος απο ολους! Πρεπει λοιπον και ο προπονητης να αρχισει να χαμπαριαζει που βρισκεται και να σταματησει τα πολλα ρισκα! Πρεπει η διοικηση να ξυπνησει επιτελους και να λαβει τα μετρα της απενατι σε ΑΛΗΤΕΣ δημοσιογραφους και ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ εκδοτες που καθε ημερα της εβδομαδας προκαλουν το κοινο αισθημα με ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ πρωτοσελιδα και αρθρα!

Αφου σε αυτο το μπουρδελο κρατος δεν υπαρχει εισαγγελεας.........ας δειξει ΜΙΑ ΦΟΡΑ εστω, σοβαροτητα και υπευθυνοτητα η διοικηση της ΠΑΕ Ολυμπιακος! Εκανε τα εγκληματα της το καλοκαιρι.....ας μαζεψει τωρα την κατασταση, οσο ειναι νωρις!

ΩΣ ΕΔΩ!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.