Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Σαρωτικός στην Καβάλα!

Ενας σαρωτικος Ολυμπιακος, περασε σαν συφουνας (60-96) απο την Καβαλα συνεχιζοντας στον ιδιο ρυθμο οπως και απεναντι στην Λιετουβος λιγες ημερες πριν στο ΣΕΦ. Το παιχνιδι δυστυχως δεν ειχε τηλεοπτικη μεταδοση και ετσι στερηθηκαμε την χορταστικη εμφανιση της ομαδας μας. Οχι οτι περιμεναμε να μας δυσκολεψει η Καβαλα, αλλα οπως και να το κανουμε μια εμφατικη εμφανιση παντα εχει την σημασια της. Εκπληκτικη εμφανιση πραγματοποιησε ο Μιλος Τεοντοσιτς συνεπικουρούμενος απο τους αλλους πιτσιρικαδες της ομαδας (Παπανικολαου, Σλουκα και Μπεβερλι) ενω σταθερη αξια ηταν και οι παλιοσειρες της ομαδας. Ο Παναγιωτης Γιαννακης ειχε την ευχερεια να ξεκουρασει τους "βασικους" της ομαδας δινοντας τους πολυτιμες ανασες. Η ομαδα επιστρεφει αποψε στον Πειραια μιας και εχει λιγες ημερες ξεκουρασης και προετοιμασιας πριν το σημαντικο παιχνιδι με την Εφες Πιλσεν εντος εδρας μεσα στην εβδομαδα.

Αφηστε το σχολιο σας στο φορουμ των thrylos-fans!



Τα στατιστικα απο την Galanis-Sports Data:


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.