Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 9 Ιουνίου 2007

Όταν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Eρυθρόλευκο χρώμα είχε το χθεσινό draft του ΝΒΑ καθώς δύο παίχτες της ομάδας μας επιλέχθηκαν ανάμεσα στους καλύτερους της γενιάς τους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έζησε το αμερικανικό όνειρο και επιλέχθηκε στο νούμερο 58 απο τους San Antonio Spurs ενώ ο Λιθουανός άσσος Renaldas Seibutis στο νούμερο 50 από τους Dallas Mavericks.Μεγάλη η χαρά και για τους δυο και υπερηφάνεια. Τα δικαιώματα του 22χρονου έλληνα φόργουορντ ωστόσο τελικά κατέληξαν στους Τορόντο Ράπτορς…ο ίδιος αργότερα δήλωσε:
«Δεν το περίμενα ότι θα με επιλέξουν, πήγα μόνο για την εμπειρία»,και συνέχισε: «Ειδικά όταν είδα πως με επέλεξαν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ, έμεινα άγαλμα. Αυτό κι αν ήταν σοκ. Τώρα θα πάω στο Τορόντο, θα συζητήσω με τους Ράπτορς και θα δω τι θέλουν να κάνουν. Εκτός των άλλων, έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό», ολοκλήρωσε ο Πρίντεζης, στο συμβόλαιο του οποίου υπάρχει μπάι άουτ 500.000 ευρώ για το ΝΒΑ. Θεωρείται, όμως, απίθανο να δώσουν το συγκεκριμένο ποσό οι Ράπτορς, για μια επιλογή στο νούμερο 58, έτσι το πιθανότερο είναι και οι δυο αθλητές να συνεχίσουν τη καριέρα τους στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
Εμείς ευχόμαστε και στους δυο να έχουν την καλύτερη σταδιοδρομία και να πετύχουν πολλά στην εξέλιξη της καριέρας τους.

Σχολιάστε την επιλόγή των δύο παιχτών της ομάδας στα φετινά draft για τον Πρίντεζη εδω και για τον Seibutis εδω


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.