Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 17 Ιουνίου 2007

Παρ'τα Λιζα!!!!

Το αποψινο παιχνιδι στο ΣΕΦ ηταν εκ των πραγματων πολυ δυσκολο για τον Ολυμπιακο μας. Η ομαδα οφειλε να δειξει χαρακτηρα μετα την αδικη ηττα-κλοπη στο ΟΑΚΑ πριν λιγες μερες και να κερδισει τον αιωνιο αντιπαλο προκειμενου να φερει την σειρα των αγωνων στα ισια. Αν και η ομαδα μπηκε αρκετα μουδιασμενη και οι παικτες φαινονταν να εχουν επηρεαστει, σιγα σιγα βρηκαν τα πατηματα τους και παιζοντας εκπληκτικο μπασκετ (κυριως στην αμυνα) στο δευτερο ημιχρονο, καταφεραν να κερδισουν την πρασινη ομαδα των αδερφων Γιαννακοπουλου.

Αυτο που γι'αυτος ηταν "παμε για διπλο να τελειωνουμε!", εγινε εφιαλτης στο δευτερο ημιχρονο με εναν υπεροχο Ολυμπιακο να τους πνιγει σε καθε μηκος και πλατος του γηπεδου. Ολοι οι παικτες ηταν υπεροχοι.....ολοι! Δεν θελουμε να αδικησουμε κανεναν!!! Εδειξαν παθος στην αμυνα και οσο μπορεσαν βοηθησαν στην επιθεση!!! Αποκορυφωμα το τριποντο του Βασιλοπουλου στο τελευταιο δευτερολεπτο......ενα τριποντο "Παρ'τα Λιζα!!!" και υποσχεση για το μεγαλο πεμπτο τελικο του ΟΑΚΑ!! Ραντεβου την Τεταρτη λοιπον για την μητερα των μαχων!!

Πειτε την δικη σας αποψη για τον Θρυλο μας, εδω!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.