Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

Καλή Αντάμωση Ανατόλ!

Ειμαστε στην δυσαρεστη θεση σημερα να αποχαιρετησουμε εναν μεγαλο παικτη....εναν μεγαλον ανθρωπο.....εναν Ολυμπιακο. Πριν λιγα λεπτα η ΠΑΕ Ολυμπιακος με επισημη ανακοινωση της μας ενημερωσε οτι ο Γιωργος Ανατολακης αποτελει παρελθον απο την ομαδα μας! Εμεις θεωρουμε οτι το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να πουμε ενα μεγαλο "ευχαριστω" σε αυτον τον γνησιο Ολυμπιακο μαχητη, που ακομα και οταν τον χλευαζαν καποιοι, αυτος εβαζε το κεφαλι κατω και εκανε καταθεση ψυχης μεσα στους αγωνιστικους χωρους. Να εισαι παντα καλα Γιωργαρε, θα εισαι παντα στην καρδια μας και θελουμε μια μερα να σε δουμε παλι πισω στην ομαδα μας, προκειμενου να μπολιασεις το παθος και την αγαπη για τον Θρυλου και στις επερχομενες γενιες παικτων!!! Καλη ανταμωση φιλε!!!!

Τα σχολια σας για τον Γιωργο εδω, στο φορουμ του thrylos-fans.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.