Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

Τελος για Χαρίση, Μπάρλο!

Ανακοινώθηκε και επίσημα απο την ΚΑΕ, η αποδεσμευση του Χρήστου Χαρίση και του Νίκου Μπάρλου, καθως τα συμβόλαιά τους δεν ανανεώθηκαν. Εμεις να ευχαριστήσουμε και τους δυο για την προσφορά τους στην ομάδα και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Σχολιάστε τις μεταγραφες στο forum. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ :


Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τους καλαθοσφαιριστές Χρήστο Χαρίση και Νίκο Μπάρλο.

Αμφότεροι, πρόσφεραν τα μέγιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην ομάδα μας και γι’ αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός θέλει να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους και να τους ευχηθεί καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.