Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2007

Επειδή...

.....εισαστε βρωμιαριδες, επειδη εισαστε τρισαθλιοι, επειδη εισαστε αλαζωνες μα πανω απ'ολα εισαστε βαζελοι......θα σας παρουμε παραμαζωμα και την Κυριακη και την επομενη Τεταρτη. Και εσας, και την ομαδα σας, και τους παικτακους σας και τα κορακια σας και την παραγκα σας. Θα σας παρουμε και θα σας σηκωσουμε......σαν την τριχα απο το προζυμι! Μεχρι εδω ηταν το παραμαγαζο σας!!! Κυριε Αγγελοπουλε επειδη εχετε σεβασμο για την ομαδα καντε τα παντα να την προστατεψετε απο αυτη την ΑΘΛΙΑ ΜΑΦΙΑ που κατατρωει τα σπλαχνα του Ελληνικου μπασκετ! Οσο για το ματς? Ο Ολυμπιακος εδειξε οτι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ και το μελλον ειναι ολο δικο του. Επαιξε 2 κλασεις καλυτερο μπασκετ αποψε, αλλα οι ΑΘΛΙΟΙ με αρχηγο καποιον Κορομηλα εκλεψαν με αλητικο τροπο το παιχνιδι για χαρη των αφεντικων τους! Σχολιαστε το ματς εδω!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.