Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 24 Ιουνίου 2007

Μεταγραφές του Θρύλου και Νέα Εποχή


Λιονέλ Χόρχε Νούνιες ο 1ος.! Μετά από αναμονή εβδομάδων, αγωνία αλλά και έντονη αμφισβήτηση από τους περισσότερους φίλους του Ολυμπιακού για το που και πως κινείται η ομάδα στο τομέα των μεταγραφών, η απόκτηση του 23χρονου Αργεντινού ποδοσφαιριστή ήρθε σαν το πρώτο ελπιδοφόρο νέο για την ενίσχυσή της.

Βέβαια με δεδομένα τα περσινά παθήματα, το γεγονός ότι ο παίκτης έχει ένα μέτριο για τα –Ευρωπαϊκά δεδομένα- κασέ και για πρώτη φορά βγαίνει από τη χώρα του αγωνιζόμενος μέχρι τώρα σε μια μικρομεσαία ομάδα της Αργεντινής, θα πρέπει να μας κάνει συγκρατημένους στις εκτιμήσεις μας μέχρι να τον δούμε στο γήπεδο.

Η συνέχεια φαίνεται να είναι έντονα λάτιν και κυρίως Αργεντίνικη. Οι φήμες φέρνουν τον Γκαλέτι (ένα σαφέστατα πιο γνωστό και δοκιμασμένο παίκτη από το Νούνιες) κοντά στην ομάδα μας δίνοντας, μετά από πολλά χρόνια, μια αξιόπιστη λύση στη δεξιά πλευρά. Από εκεί και περά υπάρχει ένα πλήθος ονομάτων που αφορούν την ενίσχυση και της αμυντικής γραμμής με προεξέχον αυτό του Κολοτσίνι. Για αμυντικό χαφ αν και θα έπρεπε δεν ακούμε τίποτα. Ας ελπίσουμε να μας κρατούν μια καλή έκπληξη σε αυτή τη θέση.

Η φετινή χρονιά φαντάζει και είναι κομβική για την ομάδα μας. Με ομολογουμένως τολμηρές αποφάσεις όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις παικτών η ομάδα έχει φτάσει να έχει αριθμό παικτών που μοιάζει πιο πολύ σε ομάδα μπάσκετ. Την ίδια στιγμή μέσα στη μεταγραφική περίοδο αποφασίστηκε αλλαγή πλεύσης όσον αφορά τον (ή τους) υπεύθυνους για τις μεταγραφές . Απο εκεί που ο Λεμονής ταξίδευε ανά τον κόσμο να βρει και να μιλήσει με παίκτες η δουλειά αυτή ανατέθηκε στον Ίβιτς ο οποίος δείχνει να στρέφεται σε εντελώς διαφορετικά ονόματα από αυτά που ακούγαμε μέχρι τώρα. Τελικά μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία ο Ίβιτς καλείται να συμπληρώσει πλήθος κενών στο ρόστερ της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής στη Λεωφόρο και το 1ο ευρωπαϊκό εντός έδρας παιχνίδι με κλειστές πόρτες δημιουργούν ήδη ένα μικρό αγωνιστικό Γολγοθά μόλις στην αρχή της νέας χρονιάς. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό το ρόστερ να συμπληρωθεί έγκαιρα ώστε η ομάδα να δουλέψει πλήρης και να είναι πανέτοιμη στα 2 αυτά παιχνίδια που μπορεί να καθορίσουν πολλά κυρίως όσον αφορά το κλίμα στην ομάδα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις για την ενίσχυση της ομάδας. Η περσινή χρονιά έφερε κάποιες πρωτόγνωρες καταστάσεις στον Ολυμπιακό με κυριότερο την εμφανή πλέον μη-αποδοχή από τον κόσμο ακόμα και της κατάκτησης του πρωταθλήματος αν αυτή δε συνοδεύεται από πρόοδο στην Ευρώπη, καλύτερο θέαμα και διάθεση από τη διοίκηση για πραγματική υπέρβαση.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού όπως κάνει πάντα έτσι και φέτος θα είναι κοντά και θα υποστηρίζει την ομάδα είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω από αυτό, είτε ζεί στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε γωνιά του κόσμου. Αυτό που θέλει όμως να ξέρει (και οι κινήσεις στις μεταγραφές είναι μια καλή ένδειξη) είναι ότι και η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπο-στηρίζει την ομάδα του Θρύλου με το ίδιο πάθος που έχει ο κόσμος του.

Μάλλον δε ζητάμε πολλά, έτσι δεν είναι;
Σχολιάστε τα νέα αποκτήματα της ομάδας μας στο thrylos-fans.net/forum!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.