Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Θρασύς και με την βούλα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το γήπεδο της Φυλής, κερδίζοντας με σκορ 3-2 τον μαχητικό Θρασύβουλο.
Αν και ο Θρασύβουλος από την αρχή του αγώνα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, στο 18ο λεπτό ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που τέθηκε επικεφαλής, όταν μετά από γύρισμα του Κωνσταντίνου, ο Μενδρινός σούταρε και νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στα επόμενα λεπτά, και μη μπορώντας η ομάδα του Θρασύβουλου να αντιδράσει, ο Πειραιώτες διεύρυναν την διαφορά του σκορ με δύσκολο πλάγιο σουτ του Νούνιες στο 29’.
Η συνέχεια ήταν απογοητευτική για τον Ολυμπιακό, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο σκορ μέχρι το ημίχρονο με γκολ των Αναστασάκο και Μπρη, στο 30’ και 35’ αντίστοιχα οδηγώντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 2-2.
Στην επανάληψη και μετά από την αναγκαστική αλλαγή απο τα αποδυτήρια του Κοβάσεβιτς αντί του Κωνσταντίνου, οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα. Εκτός από την ευκαιρία του Σέρβου στο 52’, οι δυο ομάδες φάνηκαν να μην έχουν όρεξη ή την ικανότητα να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία.
Η είσοδος του Μπελούτσι (68’) και του Τζόρτζεβιτς (76’) κατάφεραν να αφυπνίσουν τον Ολυμπιακο, όπου στο 89ο λεπτό, ο συνήθης ύποπτος Κοβάσεβιτς έδωσε την νίκη στους Πειραιώτες γράφοντας με εξαιρετικό πλασέ το 2-3.
Στα θετικά του αγώνα είναι ότι κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν έπεσε σε κώμα και άπαντες γύρισαν σώοι στο προπονητήριο του Ρέντη.
Ο οδηγός του πούλμαν αγνοείται.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Σάκης Τσιώλης):
Κωστάκης, Ρόκκας, Βασιλείου Ν., Λιαπάκης, Μίχος, Κατσίκης, Δήμος, Λουίζ, Σωτήρχος, Μπρης, Αναστασάκος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (?): Νικοπολίδης, Πάντος, Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Ντομί, Λεντέσμα, Μενδρινός, Κωνσταντίνου, Πατσατζόγλου, Σίσιτς, Νούνιες


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.