Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Πρωταθλημα (?)

Αυτό δεν θα είναι ένα πανηγυρικό κείμενο για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Πολύ απλά, γιατί ο γράφων δεν έχει την διάθεση να πανηγυρίσει. Για την ακρίβεια, δεν αισθάνεται τίποτα αυτή τη στιγμή.

Θα ήταν άδικο όμως να μην ειπωθεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας για όλες τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν φέτος, για όλα τα δάκρυα χαράς στις μαγικές βραδιές του Τσάμπιονς Λιγκ, για όλες τις στιγμές που είδαμε στο γήπεδο τον Ολυμπιακό που όλοι ονειρευόμαστε.

Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στον αρχιτέκτονα της ομάδας Τάκη Λεμονή, ο οποίος κανονικά σήμερα θα έπρεπε να βρίσκεται στο "Γεώργιος Καραισκάκης" και να πανηγυρίζει ως προπονητης του Ολυμπιακού αυτό τον τίτλο. Αυτή τη στιγμή, σίγουρα το κάνει ως οπαδός του.

Μία υπόκλιση στον Ηλία Πουρσανίδη που σήμερα, φορώντας την φανέλα του Ηρακλή, έκλεισε μία καριέρα γεμάτη τίτλους, έχοντας προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό. Και ένα μπράβο στον κόσμο που δεν τον ξέχασε και τον χειροκρότησε θερμά την ώρα της αλλαγής του.

Δεν έχει όμως άλλα "ευχαριστώ", ούτε και άλλα "μπραβο". Προσωπικά, δεν νομίζω ότι τα αξίζει κάποιος άλλος πέραν των προαναφερθέντων.

Για την ιστορία, Ολυμπιακός-Ηρακλής 3-1 με γκολ τοων Μήτρογλου (2), Τζόρτζεβιτς - Μαλαγκένιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Νικοπολίδης, Τοροσίδης (86' Πάντος), Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (73' Νούνιες), Μήτρογλου, Λούα Λούα (82' Μπελούτσι), Τζόρτζεβιτς.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans.

ΥΓ1: Το ερωτηματικό στον τίτλο του κειμένου, βρίσκεται εκεί διότι ακόμη δεν έχει βγει η τελική απόφαση για την ένσταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός. Μέχρι τότε, η τελική βαθμολογία δεν θα επικυρωθεί και άρα δεν μπορεί το πρωτάθλημα να θεωρείται σίγουρο.

ΥΓ2: Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπικές απόψεις του γράφοντα το κείμενο και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τη θέση οποιουδήποτε άλλου μελους του φόρουμ των thrylos-fans.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.