Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Έγινε Σοφό-τερος!

Σε περίπατο μετέτρεψε το προτελευταίο παιχνίδι στην έδρα του, για την κανονική διάρκεια της Α1, ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας. Παρόλο που η ομάδα μας αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τραυματισμών με τους Ματσας, Βασιλειάδη, Μαυροκεφαλιδη και Γουντς να βρίσκονται εκτός αποστολής, κατάφερε να παρουσιάσει ένα εξαιρετικά ώριμο πρόσωπο και παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση παρέσυρε τους παίκτες τους Γιώργου Καλαφατακη. Το τελικό σκορ (84 - 52) δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας του Θρύλου στο παρκέ του ΣΕΦ.

Τα βλέμματα συγκέντρωσε ο Σοφοκλής Σχορτσιανιτης που μετά από ένα τεράστιο διάστημα απουσίας (τελευταία του εμφάνιση πέρσι στο τελευταίο τελικό). Ο "Δράκος" αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Σοφο στην αποστολή της ομάδας και να του δώσει την πρώτη ευκαιρία να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Ο Σοφοκλής φανερά αδυνατισμένος και περισσότερο ορεξάτος από ποτέ, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και κατάφερε στα περίπου 10 λεπτά που αγωνιστικέ να σημειώσει 10 πόντους, να πάρει 2 ριμπάουντ, να κάνει ένα κλέψιμο να φορτώσει τα αντίπαλα καλάθια με 3 καρφώματα και τους αντιπάλους αμυντικούς με 5 φάουλ στο σύνολο. Εμεις να ευχηθούμε ένα "καλωσόρισες" στον Σοφοκλή, να του πούμε ότι μας έλειψε πολύ και να του ευχηθούμε υγεία και ότι καλύτερο με το Θρύλο μας από εδώ και πέρα!

Σχολιάστε το ματς στο φόρουμ των thrylos-fans!

Πείτε την άποψη σας για το Σοφο!

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 37-25, 61-35, 84-52

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 10 (1), Παπαμακάριος 5 (1), Πρίντεζης 8, Τεόντοσιτς 5 (1), Μπουρούσης 11, Τσακαλίδης 11, Γκριρ 9, Βασιλόπουλος 14 (1), Σχορτσιανίτης 11.

ΑΕΛ (Γιώργος Καλαφατάκης): Κυριακόπουλος, Κις 15 (4), Παπανικολόπουλος, Παπαχρήστος 9 (1), Αγγελακόπουλος 2, Παπανικολάου, Κολώκας 2, Κλιμαβίτσιους 6, Καραβανάς 2, Τσέρανιτς 16.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.