Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

ΜήτροΓΚΟΛ!

Σε ένα ματς ψυχοβγάλτη ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει τη σθεναρή αντίσταση της μαχητικής Λάρισας, να κερδίσει 2-1 και να παραμείνει μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Στο πρώτο μισό του αγώνα ο Ολυμπιακός επαιξε σχετικά καλά, δημιουργώντας ευκαιρίας και δείχνοντας διάθεση να καθαρίσει το ματς όσο πιο γρήγορα γινόταν. Εν τούτοις τα δοκάρια του Κηπουρού στέρησαν το προβάδισμα στο σκορ για το Θρύλο. Μια φορά ο Τζολε από φάουλ και στη συνέχεια ο Γκαλετι σημάδεψαν τα δοκάρια και το σκορ έμεινε στο 0-0. Ενα γκολ όμως του Τούρκου Μετιν στο 41ο λεπτό έφερε τα πάνω κάτω, έβαλε τη Λάρισα μπροστά στο σκορ και μας γέμισε όλους ένα σχετικό άγχος για την τελική έκβαση του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν τελείως........"ροκ"! Παιχνίδι άναρχο, χωρίς καμία τακτική και από τις δυο ομάδες. Η ομάδα μας ισοφάρισε το ματς στο 53 με πολύ όμορφο τέρμα του Σισιτς που είχε περάσει από το 46 στη θέση του Λεντεσμα. Απο εκεί και πέρα ο Θρύλος είχε στο μισό γήπεδο τη Λάρισα "σφυροκοπώντας" την, με τη Λάρισα να παίζει εξαιρετική άμυνα και να βγάζει μερικές ακόμα πιο εξαιρετικές αντεπιθέσεις. Αντεπιθέσεις φαρμάκι, και μόνο η τύχη και ο Αντώνης Νικοπολιδης είναι υπεύθυνοι που οι Λαρισινοι δεν σκόραραν και 2ο τέρμα. Ο Ολυμπιακός είχε μεν την υπεροχή αλλά οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να βρουν στόχο, και το άγχος πολλαπλασιαζόταν όσο περνούσε η ώρα. Η λύτρωση ήρθε με το Κώστα Μητρογλου στο 90. Ο Λεονάρντο έκανε τη χαμηλή σέντρα από τα αριστερά, ο Φερστερ δεν κατάφερε να διώξει.......ο Κωστάκης έβαλε το πόδι του......η μπάλα πήγε στα δίχτυα και επικράτησε χαμός στο γήπεδο.

Πλέον το ματς της επόμενης Κυριακής στη Ξάνθη αποκτά χαρακτήρα τελικού για τον φετινό τίτλο!

Σχολιαστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!!!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.