Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Μια συνήθεια που δεν είναι πιά λατρεία.

Προειδοποίηση. Αυτό δεν είναι ένα πανηγυρικό κείμενο αν και η φωτογραφία είναι πράγματι από το 3-0 με την Βέρντερ. Οσοι θέλουν πανηγυρισμούς μπορούν να τους βρούν σε πολλές άλλες σελίδες στο διαδύκτιο ή στα γνωστά χαρτιά ολυμπιακής «νιρβάνας» που από αύριο θα δουλέψουν σκληρά τη γλώσσα τους για να μας πείσουν για την «δικαίωση» των επιλογών του προέδρου.

Απο τη στιγμή που στο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με 2 παίκτες που φέτος είχαν ξεχάσει πως πανηγυρίζεται κάτι τέτοιο ήταν μοιραίο να οδηγηθεί η ομαδα μας πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Ειδικά το χατ τρικ του Τζόλε θα μείνει στην ιστορία μιάς και πλησιάζει και αυτός στη δύση της μεγάλης του καριέρας.

Το να περιμένει βέβαια κανείς αναγνώριση της ανωτερότητας του Ολυμπιακού φέτος είναι αστείο. Κάτι η ένσταση, κάτι το 4-0 απο την αεκ, κάτι η πρωτοφανής -για τα τελευταία χρόνια- ευκολία με την οποία κερδίσαμε στην Ξάνθη, η φετινή θα είναι κατά τα φαινόμενα η πιο κρύα επικράτηση της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Και η πιό –δικαίως- αμφισβητίσιμη απο τους αντιπάλους μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πειραματική και κατόπιν υποδείξεως ενδεκάδα που κατέβασε το αδειανό πουκάμισο που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού, λειτούργησε καλά επιθετικά παρά τα τεράστια κενά στο κέντρο και την αριστερή πλευρά της άμυνας. Το γενικά σοβαρό όμως κέντρο της άμυνας βοήθησε απόψε στην εύκολη επικράτηση.

Το πρωτάθλημα κατά τα φαινόμενα θα έρθει στην ομάδα μας την επόμενη εβδομάδα. Η υγεία όμως, για όσους θυμούνται ακόμη τι είδαν τους Φθινοπωρινούς μήνες του 2007, θα αργήσει πολύ περισσότερο να επιστρέψει.

Για την ιστορία τα γκολ Ζεβλακοφ, Τζολε(3) και για την Ξανθη ο Λαμπριάκος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης,Τοροσίδης(Μενδρινός), Ζεβλάκοφ,Μπράβο,Λεονάρντο,Πατσαζόγλου (Λεντέσμα), Στολτίδης, Τζολε,Γκαλέτι,Μήτρογλου,Κοβάσεβιτς(ΛουαΛουα),


Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ του Θρύλου!


ΥΓ1 : Το πως η κωμωδία της Τούμπας θα εξισωθεί με το ανοιχτό παιχνίδι που έπαιξε η Ξάνθη και βόλεψε τον Ολυμπιακό θα αφήσουμε τον γνωστό και μη εξαιρετέο σινεφίλ, τέως Ολυμπιακό, αποτυχημένο νομικό και νυν απολογητή του Ντέμη να μας το εξηγήσει.


ΥΓ2 : Το παρόν εκφράζει μόνο τα συναισθήματα και τις απόψεις του γραφόντα και σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει τις απόψεις της πλειοψηφίας του κόσμου του Ολυμπιακού και ούτε βέβαια την πλειοψηφία των θαμώνων του ηλεκτρονικού καφενείου του thrylos-fans.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.