Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Κόκκινος ο Αβραάμ!

Ο 24χρονος Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι η πέμπτη μεταγγραφή του Ολυμπιακού για φέτος, μετά από αυτές των Παπαδόπουλου, Γκαλίτσιου, Κόβατς και Όσκαρ. Ένα φλερτ που κράτησε αρκετό καιρό ολοκληρώθηκε και ο παίκτης θα φοράει την ερυθρόλευκη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Εμείς να του ευχηθούμε καλή επιτυχία και σκληρή δουλειά με την ομάδα μας και πάνω απ'όλα υγεία.

Η ανακοίνωση:


"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, από τον Aρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας."

Σχολιάστε το νέο μεταγγραφικό απόκτημα της ομάδας μας στο φόρουμ των thrylos - fans.

Ο παίκτης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:
"Είμαι πολυ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και τον κο Χρυσικόπουλο που έδειξε ότι με εμπιστεύεται. Ήλθα σε μια μεγάλη οικογένεια και θέλω να ευχαριστήσω και τον Άρη"

Όσο για το γεγονός πως προτίμησε τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό, ο κεντρικός αμυντικός υπογράμμισε:
"Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ιδανική επιλογή και δεν θέλω να πω τίποτα άλλο."


(πηγή δηλώσεων: sport24.gr)


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.