Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Κόκκινος ο "Ιβάν ο τρομερός"!

Η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στο Ελληνικό βόλλευ είναι γεγονός. Ο Ιβάν Μίλκοβιτς, ο κατά τεκμήριο καλύτερος διαγώνιος του κόσμου, υπέγραψε το νέο, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του με την ομάδα του Ολυμπιακού, που θα του αποφέρει περί τα 1.1 εκατομμύρια ευρώ, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σέρβος σούπερ σταρ αφίχθη στην Ελλάδα το πρωΐ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπου τον υποδέχθηκαν άνθρωποι του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στον Πειραιά, έχοντας ως προορισμό τα γραφεία εταιρείας του εφοπλιστή και πρώην προέδρου του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή.

"Ένας παίκτης δεν μπορεί να νικήσει μόνος του, αλλά σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένας από αυτούς είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι, όμως ελπίζω στην Ελλάδα να έχω την απόδοση που είχα στο πρόσφατο Γουόρλντ Λιγκ στη Βραζιλία, όπου με τη Σερβία φτάσαμε στον τελικό", υποσχέθηκε σε δηλώσεις του ο Μίλκοβιτς, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Ύστερα από πολλά χρόνια και μετά την παρουσία του "πρίγκιπα του παγκοσμίου βόλλευ" Mάρκος Μιλίνκοβιτς στα ελληνικά γήπεδα με την φανέλα του Ολυμπιακού, άλλος ένας αστέρας του παγκοσμίου βόλλευ (ο καλύτερος που έχει περάσει από την Ελλάδα), έρχεται να λάμψει με την παρουσία του και να προσδώσει την απαραίτητη δυναμική, για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του, σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.