Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Και τώρα τρέχουμε;


Μόλις δυό εβδομάδες πριν τα προκριματικά του Champions League η ομάδα μας πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σε επίσημο ή φιλικό παιχνίδι τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να χάσει μόνο με 2-0 από την Ολλανδική Τβέντε χάρις την ανικανότητα των αντιπάλων επιθετικών και την τύχη (δύο δοκάρια η Τβέντε). Επι 90 λεπτά η ομάδα μας δεν έκανε ούτε υποψία φάσης στην αντίπαλη εστία.

Ετσι η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία είχε σαν απολογισμό μια μέτρια, μια κάπως καλή και μια τραγική εμφάνιση και το μόνο που κατάφερε ήταν να προσθέσει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά στους έτσι κι αλλιώς μπερδεμένους και ιδιαίτερα εκνευρισμένους φιλάθλους της.

Αυτό δεν θα ήταν τόσο ανησυχητικό μιας και πολύ συχνά έχουμε δει καλοκαιρινούς πανηγυρισμούς να μετατρέπονται σε δράματα πριν την παρέλαση του Οκτωβρίου.
Το πιο ανησυχητικό όμως ήταν ο εμφανής εκνευρισμός του Βαλβέρδε ο οποίος δεν διστάζει πλέον να εκφράζει και δημόσια την δυσαρέσκειά του για την αργοπορημένη ενίσχυση του ρόστερ από μια διοίκηση η οποία έχει απομείνει με τον οικονομικό διευθυντή της και τον «μισό» πρόεδρό της (ο άλλος μισός στην Μυκόνο βρίσκεται) να προσπαθεί; να κλείσει παίκτες.

Αμέσως λοιπόν μετά το χθεσινό στραπάτσο οι σημερινές εφημερίδες έχουν κατακλυσμό ονομάτων σοβαρών και υπαρκτών παικτών ενώ ανακοινώθηκε και το τέλος της δοκιμής του Μιγκέλ Αλόνσο.
Την ίδια στιγμή η πληροφορία ότι την Δευτέρα θα έχουμε νέα κρίσιμη συνάντηση Βαλβέρδε- Χρυσικόπουλου-πρόεδρου; όπου «όλα θα τεθούν επί τάπητος» μόνο νευρικό γέλιο μπορεί πλέον να προκαλέσει.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν την πιθανή αποπομπή παικτών (ΑΝ επικρατήσει η γνώμη του Βαλβέρδε για μικρό ρόστερ) καθώς και την καθυστερημένη ενσωμάτωση των διεθνών θα πρέπει ειλικρινά να παραδεχτούμε ότι η ομάδα μας μέχρι στιγμής προετοιμασία δεν έχει κάνει. Απλά ο Βαλβέρδε έχει γνωρίσει τους παίκτες και έχει κάνει κάποια αξιολόγησή τους αλλά επί της ουσίας δεν έχει αρχίσει να κτίζει ομάδα μιας και φαίνεται ότι έπρεπε τα χάλια μας να γίνουν ορατά και στη Μύκονο για να πειστεί ο πρόεδρος ότι με τα ψέματα ομάδα δεν γίνεται.

Το ποια λοιπόν θα είναι η ομάδα του Βαλβέρδε ακόμα δεν το ξέρουμε.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι στις 12 Αυγούστου θα δούμε την περσινή ομάδα κουτσουρεμένη ν’ αγωνίζεται στο πιο κρίσιμο ίσως παιχνίδι της χρονιάς. Ας ελπίσουμε λοιπόν τα «κουρέλια» τα οποία άφησε η διοίκηση στον Βάσκο ξηλώνοντας την ομάδα του Τάκη Λεμονή, να μπορέσουν να πουν ακόμα ένα τραγούδι.


Σχολιάστε την προετοιμασία της ομάδας μας στο φόρουμ του Θρύλου


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.