Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Ο Josh Childress στον Ολυμπιακό!!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Ολυμπιακός έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες απέκτησε τον Τζος Τσιλντερς, παίκτη των Ατλάντα Χοκς και ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ΝΒΑ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Μετά τις τελευταίες μεταγραφικές επιτυχίες της ομάδας μας (Παπαλουκας, Βουισιτς, Χαλπεριν, Πελεκάνος) η προσοχή όλων είχε στραφεί στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και στη μεταγραφή που θα έκανε η ομάδα από το μαγικό χώρο του ΝΒΑ. Οι πληροφορίες όλο αυτό το καιρό έδιναν και έπαιρναν, χωρίς να υπάρχει κάτι το πολύ συγκεκριμένο πέρα από κάποια ονόματα που αναπαράγονταν επί καθημερινής βάσης στα ΜΜΕ της χώρας. Τις τελευταίες μέρες όμως το ρεπορτάζ έγινε ποιο συγκεκριμένο και έφερνε τον Ολυμπιακό να έχει κλείσει το Ρικι Ντεϊβις, να υπάρχει συμφωνία με τον Μορις Εβανς…….αλλα τους ανθρώπους της ομάδας μας να ψάχνουν για κάτι ακόμα καλυτερο…..για κάτι περισσότερο ουσιαστικό.


Έτσι λοιπόν τα τελευταία 24ωρα έκανε την εμφάνιση του το όνομα του Τσιλντερς αλλά όλοι κρατούσαν μικρό καλάθι, μιας και είναι πολύ δύσκολο να πείσεις έναν 25χρονο πολύ κάλο Αμερικανό παίκτη να αφήσει το ΝΒΑ για την Ευρώπη. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι όμως έδειξαν για άλλη μια φορά ότι μπροστά στην αγάπη τους για την ομάδα δεν καταλαβαίνουν από εμπόδια. Χειρίστηκαν άψογα την υπόθεση, φέρνοντας τον ίδιο τον παίκτη στην Ελλάδα μαζί με τους εκπροσώπους του και μέσα σε δυο μερες είχε επέλθει η οριστική συμφωνία. Έτσι, για τα επόμενα 3 χρόνια ο Τζος Τσιλντερς θα είναι μέλος της ερυθρόλευκης ομάδας, που με οδηγο το Παναγιώτη Γιαννάκη βάζει πλώρη για τη κορυφή.


Το who is who του Josh Childress

Ο Τσιλντερς είχε επιλεγεί πριν 4 χρόνια στο Νο6 του ντραφτ από τους Ατλαντα Χοκς και τη χρονιά που τέλειωσε είχε σε 76 παιχνίδια 11.8 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.5 ασσιστ αγωνιζόμενος για 30 λεπτά. Επίσης ήταν ο 6ος πιο εύστοχος παίκτης στα σουτ δυο πόντων σε όλο το ΝΒΑ. Χαρακτηρίζεται από τα πολύ καλά αθλητικά του προσόντα, την έφεση του στα καρφώματα και την προσήλωση του στην άμυνα. Επίσης θεωρείται άρτιος χαρακτήρας και παίκτης του προπονητή και της ομάδας.

Εμείς με την σειρά μας να πούμε καταρχήν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους Αδελφούς Αγγελόπουλους για όσα κάνουν για την ομάδα, και στη συνέχεια να καλωσορίσουμε τον Τζος στην ομάδα μας! Welcome to Olympiacos Josh!!!

Σχολιάστε το νέο απόκτημα της ομάδας μας στο φόρουμ των thrylos-fans!

Θαυμαστε το νεο αποκτημα της ομαδας μας:






Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.