Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Ο Ιβάν ο τρομερός στο Θρύλο!

Μια μεγάλη έκπληξη έκρυβε αυτό το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου για τον Ολυμπιακό. Η έκπληξη ηταν μεταγραφική και δεν είχε να κάνει ούτε με το ποδοσφαιρικό τμήμα ούτε με το μπάσκετ. Η ομάδα βολλεϋ του Θρύλου ολοκλήρωσε σήμερα την μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στο χώρο του Ελληνικού βολλεϋ και σίγουρα μια από τις πιο δυνατές κινήσεις στην Ευρώπη για φέτος. Εδω και λίγες ώρες ο Ιβάν Μιλκοβιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως και για μακράν το καλύτερο διαγώνιο στο κόσμο. Η επιτυχία του Ολυμπιακού γίνεται μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε ότι το παίκτη διεκδικούσαν τόσο Ιταλικές όσο και Ρωσικές ομάδες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την συμφωνία του με τον κορυφαίο διαγώνιο του κόσμου, Ιβάν Μίλκοβιτς για συνεργασία δύο ετών»

Εμεις σαν απλοί φίλοι της ομάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους αφανείς ήρωες της μεταγραφικής αυτής επιτυχίας. Εκείνα τα άτομα δηλαδή που βοηθούν τον Ολυμπιακό όσο μπορούν, και ας είναι ΑΛΛΟΙ εκείνοι που βγαίνουν μπροστά και βαυκαλίζονται.

Σχολιάστε το νέο απόκτημα του αυτοκράτορα του Ελληνικού βολλεϋ, στο φόρουμ των thrylos-fans!





Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.