Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Μηδέν εις το πηλίκον!

Ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία αυτή τη φορά, και τα μηνύματα από το πρώτο φιλικό με την Εμμεν το περασμένο Σάββατο μόνο θετικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Η ομάδα εμφανίζει τρανταχτές αδυναμίες κυρίως στον "εκτελεστικό" τομέα, έναν τομέα που παραλίγο να της στοιχήσει και το τίτλο τη χρονιά που μας πέρασε. Τα μόνα θετικά σημεία που είδαμε στο συγκεκριμένο φιλικό ήταν η καλή εμφάνιση των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Γκαλιτσιου καθώς και η επανεμφάνιση του Μπελουτσι ο οποίος έδωσε άλλον αέρα στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

Μετά τις τελευταίες αποδεσμεύσεις που έκανε η διοίκηση της ομάδας είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ανάγκη ενίσχυσης του κέντρου και της επίθεσης με παίκτες μεγάλης αξίας, γιατί διαφορετικά κινδυνεύει η χρονιά να εξελιχθει (πριν καλά-καλα ξεκινήσει) σε φιάσκο άνευ προηγουμένου………φιάσκο αποκλειστικής έμπνευσης και δημιουργίας των ερασιτεχνικών κινήσεων μιας παραπαίουσας διοίκησης. Και δυστυχώς η κατάσταση θα συμπαρασύρει και έναν άξιο προπονητή.

Για την ιστορία το παιχνίδι τέλειωσε ισόπαλο και οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν:

Κόβατς (46' Νικοπολίδης), Πάντος (75' Μενδρινός), Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Ντομί (64' Λεονάρντο), Στολτίδης, Αλόνσο (87' Κατσικογιάννης), Γκαλέτι (72' Γκαλέτι), Τζόρτζεβιτς (64' Ραούλ Μπράβο), Όσκαρ, Κοβάτσεβιτς (72' Μπελούτσι).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.