Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Κακή εμφάνιση και... 1-1!

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το Μαρούσι, πραγματοποιώντας εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή κόντρα στον Άρη, κέρδισε δίκαια τον κακό Ολυμπιακό στην παράταση, με 97-90. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε μικρότερος των περιστάσεων και με τεράστια αστάθεια στην απόδοση του, κατά την διάρκεια του αγώνα, σε συνδυασμό με τη εμφανέστατη αδιαφορία(?) κάποιων παικτών, ηττήθηκε και έτσι η σειρά ήρθε στο 1-1.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι, και έδειξε οτι αν διατηρηθεί το ίδιο σοβαρός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, θα περνούσε ένα άνετο απόγευμα. Υπολόγιζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Ολυμπιακός λοιπόν, φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι, από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 9 πόντους (16-25). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η απόδοση της ομάδας του Πειραιά έπιασε "πάτο", με αποτέλεσμα το Μαρούσι να τρέξει ένα σερί 15-2, και να βρεθεί μπροστά στο σκόρ, στο 15', με 30-27. Το ημίχρονο βρήκε μπροστά τους παίκτες του Αμαρουσίου με 6 πόντους (66-60).

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να συνέλθει, ωστόσο δεν κατάφερε να "χτίσει" μια διαφορά εκ νέου, με αποτέλεσμα ο αγώνας να μετατραπεί σε πραγματικό ντέρμπι. Από τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκόρ, με το Μαρούσι να υπερέχει ελαφρώς του Ολυμπιακού, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά ο αγώνας έληξε 81-81, ύστερα από άστοχη προσπάθεια για σουτ του Γκριρ, και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί, οι παίκτες του Μαρκόπουλου αποδείχτηκαν πιο ψύχραιμοι, και με μπροστάρη τον "αιώνιο" Μπουντούρη, κέρδισαν τον Ολυμπιακό με 97-90 και έκαναν το 1-1, στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς.

*Απών για λόγους τραυματισμών ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας και ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, ο οποίος ενδέχεται να χάσει όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Τα δεκάλεπτα: 16-25, 49-45, 66-60, 81-81 (κ.α.), 97-90

Μαρούσι (Μαρκόπουλος): Στίβενσον 15(1), Μιλισάβλιεβιτς 18(2), Χαραλαμπίδης 14(2), Μπουντούρης 8(2), Τζάζβιν 1, Μπράιαντ 10(1), Τουντζιαράκης, Μαυροειδής 4, Παπαντωνίου, Μπάκιτς 4(1), Γλυνιαδάκης 6, Καϊμακόγλου 17(1).

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 8(2), Γουντς 10(2), Καυκής, Σειμπούτις 3(1), Μπουρούσης 9, Τεόντοσιτς, Γκριρ 31(3), Μαυροκεφαλίδης 9(1), Πρίντεζης 12, Βασιλειάδης, Σχορτσιανίτης 8.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.