Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Νταμπολούχος Ελλάδος για μια ακόμη φορά!!!!

Ο τελευταίος "αυτοκράτορας" του Ελληνικού πόλο, έδειξε την μαγκιά του και την δύναμη του για μια ακόμη φορά, κάνοντας πλάκα στον 4ο και τελευταίο τελικό του Ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό, κατακτώντας τον 21ο τίτλο του. Ο Θρύλος λοιπόν, πραγματοποίησε το πάρτυ που είχαν αναβάλει οι... διαιτητές στον προηγούμενο τελικό, καθώς επικράτησαν άνετα του Εθνικού με 5-9.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε "διαστημική" άμυνα σε όλο τον αγώνα, κυρίως στον παίκτη λιγότερο, ενώ έκανε ουσιαστικά πλάκα στον Εθνικό, φτάνοντας το σκορ στο 3-8 και έχοντας κάνει ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στον παίκτη παραπάνω (1/9!!!!)!

«Ήταν μια μοναδική στιγμή. Παίξαμε σαν πρωταθλητές και πήραμε τον τίτλο που δικαιούμασταν από την αρχή . Η σημερινή διαφορά είναι πολύ μικρή αν δούμε τις αποβολές που είχαν οι δυο ομάδες . Όμως με τρομερή άμυνα πήραμε και αυτό το πρωτάθλημα» τόνισε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

Λίγο πριν τελειώσει τις δηλώσεις του ένιωσε τον Νίκο Δεληγιάννη να ανεβαίνει στην πλάτη του αποκαλώντας τον «παικταρά». Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μιλώντας λίγο αργότερα είπε « Είναι το επιστέγασμα μια πολύ καλής χρονιά. Μιας χρονιάς που χάσαμε μόλις ένα παιχνίδι και κερδίσαμε πέντε φορές τον Εθνικό . Ήταν μια φυσική συνέπεια, δεν μπορούσε να συμβεί τίποτα άλλο. Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 1-2, 2-3

Τα γκολ των δύο ομάδων:

Εθνικός (Βολτυράκης): Κοκκινάκης 3, Στελλάτος, Καλακώνας

Ολυμπιακός (Πάτερος): Χρήστος Αφρουδάκης 3, Γιώργος Αφρουδάκης, Νίκιτς, Σχίζας, Βράνιες, Θεοδωρόπουλος


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.