Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 18 Μαΐου 2008

Και τώρα "τρέχει"!

Για ακόμα ένα βράδυ, στη σειρά με το Μαρούσι, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ "χλωμός" και μοιραία έχασε (86-75). Σε κανένα σημείο του αγώνα ο Θρύλος δεν κατάφερε να απειλήσει την εξαιρετική ομάδα των βορείων προαστίων. Το Μαρούσι παίζοντας μυαλωμένα και έχοντας πολλή υπομονή σε άμυνα και επίθεση πέτυχε μια πανάξια νίκη, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 2-2 νίκες, καταφέρνοντας κάτι που πριν την έναρξη των ημιτελικών φάνταζε απίθανο. Να πάει, δηλαδή, τους ημιτελικούς σε πέμπτο ματς.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, παίζοντας κάτι σαν μπάσκετ υποχρεώθηκαν σε ρόλο κομπάρσου από νωρίς στον αγώνα και σε κανένα σημείο δεν βρήκαν το σθένος να αντιδράσουν ουσιαστικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Δράκου να τους αφυπνίσει και να τους βάλει δυνατά στην διεκδίκηση της νίκης. Το Μαρούσι δεν ήταν διατεθειμένο να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να ελπίζει ότι θα γυρίσει το ματς. Αντίθετα, οι παίκτες του Σουλη Μαρκόπουλου όντας σοβαροί "έχτισαν" και μια ικανοποιητική διαφορά που τους έκανε να είναι πιο άνετοι όσο περνούσε η ώρα. Ετσι, ήρθε το μοιραίο για τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε από έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο απόψε.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ τη Τετάρτη στις 19:00 (ΣΚΑΪ). Ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για το τελικό του πρωταθλήματος. Περιττό να πούμε ότι αν αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός, πέρα από τεράστια έκπληξη θα είναι και καταστροφή (από θέμα γοήτρου) για το Θρύλο.

Σχολιάστε το ματς στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 45-39, 69-55, 86-75

Μαρούσι (Σούλης Μαρκόπουλος): Στίβενσον 21 (5), Χαραλαμπίδης 2, Μπράιαντ 8, Καϊμακόγλου 14 (1), Μιλισάβλιεβιτς 18 (2), Μαυροειδής 8, Μπουντούρης 6 (2), Κογιαντίνοβιτς, Μπάκιτς, Παπαντωνίου, Γλυνιαδάκης 4.

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 11 (2), Γκριρ 17 (3), Γουντς 2, Μαυροκεφαλίδης 7 (1), Πρίντεζης 9, Μπουρούσης 11, Βασιλόπουλος, Βασιλειάδης 3, Τεόντοσιτς 5, Παπαμακάριος 3 (1), Σχορτσανίτης 6, Καυκής 1.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.