Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Και καλή τύχη όπου κι αν πας ...

by rower

Το παρακάτω κείμενο είναι ποστ του χρήστη rower στο φόρουμ των thrylos-fans.

"Ο στόχος είναι στόχος, οπως καλή ώρα στόχος ήταν και η "υπέρβαση" κάποτε. Δεν σημαίνει οτι επειδή βάζεις κάτι σαν πρωταρχικό στόχο οτι θα τον πετύχεις.

Μας είπε λοιπόν ο ΣΚ ότι πρώτος στόχος για την επόμενη χρονιά είναι το πρωτάθλημα. Σώπα ρε μεγάλε ! Πότε δεν ήταν πρώτος στόχος του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα? Απο τον καιρό που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα πάντα ήταν στόχος του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα. Κατάφερε μάλιστα και το πήρε τις μισές φορές ενω τις άλλες μισές το έχασε.
Πριν έρθεις όμως στα ποδοσφαιρικά πράγματα κύριε ΣΚ και πριν απο σένα έρθει ένας άλλος σαν κι εσένα, ο ΓΒ ο επονομαζόμενος και ρίνγκο, πρέπει να ξέρεις οτι τα γήπεδα στην Ελλάδα ήταν γεμάτα. Εσείς οι δύο τα αδιάσατε. Τα αδιάσατε γιατί θελήσατε να κόψετε και να ράψετε το πιο συγκλονιστικό σπόρ στον κόσμο στα μέτρα σας. Να το κάνετε για την πάρτη σας και μόνο. Και αφού το κάνατε για την πάρτη σας και μόνο κάνατε πίσω και το παρατήσατε. Ο ένας (ρίνγκο) τελείως εδώ και κάποια χρόνια και εσύ ΣΚ σταδιακά αφου κάθε χρόνο οι στόχοι που βάζεις γίνονται βραχύτεροι.

Τα ίδια ακριβώς έκανε και ο ρίνγκο πριν τα παρατήσει. Ενω τον θεωρούσαν πρώτο μάγκα που είχε βάλει για τα καλά το πόδι του στην Ευρώπη και όλοι πίστευαν οτι είναι 100 χρόνια μπροστά, την έκανε την ομάδα του μπορντέλο, να τρώει καρπαζιές και να λέει ευχαριστώ.

Το ίδιο κάνεις κι εσύ τώρα. Ενω η ομάδα έχει τις δυνατότητες να ξεφύγει μέσω Ευρώπης και να την ψάχνουν οι αντίπαλοί της στην Ελλάδα, εσύ της τραβάς τα γκέμια και την καθηλώνεις επειδή δεν μπορείς να την ακολουθήσεις. Πας να την κατεβάσεις στα επίπεδα που ο ρίνγκο κατέβασε την δική του ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Δικαίωμά σου να βαρέθηκες. Κατανοητό να σε πιάνει ίλιγγος οταν βλέπεις το ύψος της Ευρώπης. Να βάζεις στην ομάδα χαλινάρι και να την τραβάς πίσω όμως δεν είναι δικαίωμά σου. Ολυμπιακός είναι χιλιάδες οπαδών που τον στηρίζουν. Αυτοί έχουν όραμα για την ομάδα. Θέλουν να την βλέπουν κάθε χρόνο καλύτερη. Θέλουν να την βλέπουν να προοδεύει και όχι να κάνει σημειωτόν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αν λοιπόν βαρέθηκες, αν κουράστηκες, αν μπούχτησες, κανείς δεν θα σε κατηγορήσει γι'αυτό. Παράτα τα και άσε άλλους με περισσότερη όρεξη και φρέσκες αντιλήψεις να τρέξουν την ομάδα. Πρώτος μάγκας θα μείνεις έτσι.

Διαφορετικά..... δές τα χάλια του αλλουνού. Και αυτός κάποτε ήταν στις δόξες του. Τώρα όποτε εμφανίζεται τον βλέπουν σαν βρυκόλακα."


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.