Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Με τον Σέζαρ , τον Λούα Λούα με τον Τάκη και τ’ άλλα παιδιά !

Πριν από οτιδήποτε άλλο οφείλουμε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για την φετινή αντικειμενικά πιο επιτυχημένη χρονιά της ποδοσφαιρικής ομάδας τα τελευταία 10 χρόνια. Πρωτάθλημα , κύπελλο και πρόκριση στους 16 του Τσ. Λ. είναι ότι περισσότερο μπορούσε να ευχηθεί και ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ολυμπιακού στην αρχή της χρονιάς.

Η ομάδα αντιμετώπισε το παιχνίδι όπως όλα τα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς και τα ντέρμπι, πλην του περίφημου με την άεκ και του εντός έδρας με τον πάο. Σεβάστηκε τον αντίπαλο, έπαιξε κλειστά πίσω και χτύπησε στους κενούς χώρους με την ταχύτητα του Γκαλέτι και την εκτελεστική δεινότητα του Ντάρκο. Από τη στιγμή δε που εκμεταλλευτήκαμε μια στημένη φάση, ήταν απλά θέμα του πόσο ψηλά μπορούσε να φτάσει το τελικό σκορ. Το χαμένο πέναλτι του MVP Γκαλέτι και το «άχαστο» που έχασε ο Μήτρογλου θα μπορούσαν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδα μας.
Στα θετικά του παιχνιδιού πρέπει να αναφέρουμε την πολύ καλή παρουσία της άμυνας με τον Αντζα που επανήλθε υγιής και τον Ραούλ Μπράβο να δικαιώνει έστω και προς το τέλος τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτησή του.

Οι παίκτες βέβαια αξίζουν διπλά συγχαρητήρια γιατί μην ξεχνάμε ότι τις τελευταίες εβδομάδες υβρίστηκαν και λοιδορήθηκαν από τον «Ολυμπιακό» κυρίως Tύπο ως τεμπέληδες, απείθαρχοι και μεθύστακες. Αυτοί μίλησαν στο γήπεδο και μπράβο τους.
Οι ξεφτίλες που τους έβριζαν θα τους ζητήσουν άραγε συγνώμη;

Πέρα από τους παίκτες το νταμπλ ανήκει και σε αυτούς που έκτισαν την φετινή ομάδα και εκδιώχθηκαν από αυτή, για να καπηλευτούν την επιτυχία αυτή τα σκύβαλα που σπεύδουν να τη διαλύσουν. Ας είναι . Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μάτια, είδε, και ξέρει τι έγινε φέτος.

Ο γραφών θα ήθελε απλά να το αφιερώσει στους απόντες που άδικα δεν σήκωσαν το αποψινό τρόπαιο, επειδή δεν τους επέτρεψαν αυτοί που κάνουν κουμάντο στην ομάδα. Στον Σεζαρ, στον Λούα Λούα αλλά και στον Ιβιτς και τον Πέτρο Κόκκαλη και περισσότερο από όλους στον δημιουργό αυτής της ομάδας τον Τάκη Λεμονή.

Για την ιστορία η ενδεκάδα.
Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ραουλ Μπραβο, Ζεβλάκοφ, Αντζας, Πατσα, Στολτίδης, Τζολε, Γκαλέτι (Σισιτς), Μήτρογλου(Πάντος), Νταρκο(Κωνσταντίνου)


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.