Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Ψυχωμένος Θρύλος!

Το χθεσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ ήταν παιχνίδι δίχως αύριο για τον Ολυμπιακό. Αν ήθελε να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για το τίτλο έπρεπε να κερδίσει. Εχοντας σαν "κληρονομιά" τη καλή εμφάνιση του πρώτου τελικού, οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ του κατάμεστου ΣΕΦ και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους παίκτες να αμφισβητήσουν έστω και στο ελάχιστο την ανωτερότητα τους. Με εξαίρεση το φουριόζικο ξεκίνημα που έκανε ο παναθηναϊκός, στην υπόλοιπη διάρκεια ήταν απλός κομπάρσος και όσα "κόλπα" και αν δοκίμασε ο Γκαστονε δεν ήταν ικανά για να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Ο Δράκος παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένος, μετέδωσε το παθός και στους παίκτες του οι οποίοι με την βοήθεια του άψογου λαού του Θρύλου έφτασαν σε μια πολλή μεγάλη σε ουσία και έκταση νίκη (71-55). Ολοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν υπέροχοι και έδωσαν και τη ψυχή τους. Απο το "μυαλό" της ομάδας το Λιν Γκριρ, μέχρι την αρχηγική εμφάνιση του Βασιλόπουλου και τους ψυχωμένους Μπορουση και Πριντεζη. Ενω καθοριστική ήταν και η συμβολή των Μπλακνεϊ, Γουντς και Τσακαλιδη κυρίως στην αμυντική λειτουργιά της ομάδας.

Η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, αύριο 29 Μαΐου.......με τον νικητή να φτάνει μια ανάσα από τη κατάκτηση του τίτλου.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-13, 33-20, 55-45, 71-55

Ολυμπιακός: Μπλάκνεϊ 7 (1), Παπαμακάριος, Γουντς 7 (1), Πρίντεζης 9, Τεόντοσιτς 5 (1), Μπουρούσης 4, Τσακαλίδης 2, Γκριρ 20 (5), Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος 12 (2), Σχορτσιανίτης 5.

Παναθηναϊκός: Περπέρογλου 8 (2), Σπανούλης 10 (2), Γιασικεβίτσιους 13 (2), Μπατίστ 4, Ζίζιτς 8, Χατζηβρέττας 1, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 11 (2), Ουίνστον, Τομάσεβιτς.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.