Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

Άρωμα ΝΒΑ!

Φουριόζος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 ο Θρύλος. Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ "ισοπέδωσε" το Αιγάλεω (65-90) στη στρούγκα που έχει για γήπεδο η ομάδα των δυτικών προαστίων. Αν και οι παίκτες του Σκουρτοπουλου προέβαλαν αντίσταση στο πρώτο δεκάλεπτο, από την στιγμή που οι παίκτες του Δράκου αποφάσισαν να σοβαρευτούν και να ανεβάσουν την απόδοση τους το Αιγάλεω "εγκλωβίστηκε" σε άμυνα και επίθεση με τον Ολυμπιακό να δίνει επιθετικό ρεσιτάλ και να εκτοξεύει νωρίς νωρίς την διάφορα, η οποία έφτασε και τους 19 πόντους στο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να έχει δεχτεί στο 2ο δεκάλεπτο μόλις επτά πόντους.

Το υψηλό επίπεδο απόδοσης της ομάδας συνεχίστηκε και στο 3ο δεκάλεπτο, με το Παπαλουκα να οργανώνει μαεστρικα τις επιθέσεις της ομάδας και τους Τσιλντρες, Μπουρουση, Ερτσεγκ και Πριντεζη να σκοράρουν κατά βούληση, η διαφορά μεγάλωνε όλο και περισσότερο για να φτάσει στους 27 πόντους στο 22' και τους 31 (30-61) ένα λεπτό αργότερα. Κάπου εκεί ο Θανάσης Σκουρτοπουλος προκειμένου να περιορίσει την έκταση της ήττας, γύρισε την άμυνα του σε ζώνη. Μια ζώνη που προκάλεσε επιθετικά προβλήματα στην ομάδα μιας και δύσκολα περνούσε η μπάλα μέσα στη ρακέτα, και όταν κυκλοφόρησε η μπάλα και έγιναν κάποια ελεύθερα σουτ έξω από τα 6.25, αυτά δεν μπήκαν με αποτέλεσμα η διάφορα να πέσει κάτω από τους 20 πόντους. Κάπου εκεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποφάσισε να ξεκουράσει λίγο κάποιους παίκτες και να δώσει ταυτόχρονα την ευκαιρία και στους υπόλοιπους του πάγκου να πάρουν λεπτά συμμετοχής. Έτσι, στο παρκέ πέρασαν και οι Πελεκανος-Σλουκας και Βουγιουκας. Με το Πελεκάνο να σκοράρει τρίποντα, το Σλουκα να μαθαίνει δίπλα στο μαέστρο Παπαλουκα και το Βουγιουκα να δίνει δύναμη στη ρακέτα της ομάδας. Το τελικό 65-90 αντικατοπτρίζει πλήρως την ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες καθώς και τη αγωνιστική διάφορα στο χθεσινό παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού παιχνιδιού, καταρχήν η επανεμφάνιση του αρχηγού Θοδωρή Παπαλουκα με την ερυθρόλευκη. Πραγματικά συγκινητική στιγμή. Επίσης στα highlights μπαίνει και ένα τρομερό κάρφωμα του Τζος Τσιλντρες στον αιφνιδιασμό, καθώς επίσης και η γενικότερη ουσιαστική και αθόρυβη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα. Πολύ ενδιαφέρον επίσης είναι το γεγονός ότι αγωνίστηκαν και οι 12 παίκτες που είχε η ομάδα στην αποστολή, καθώς επίσης και το γεγονός ότι και οι 12 σκόραραν.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 27-46, 41-65, 65-90

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κρστιτς 1, Σούλης 4, Γκολντγουάιρ 14 (1), Κουπίδης 9 (2), Πάτερσον 5 (1), Χόχλερ 2, Μαγγουνής 2, Αγγελόπουλος Ν., Μπρέισι 14 (1), Καλλινικίδης 3, Αγγελόπουλος Δ., Γκιζόγιαννης 11 (3)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαλουκάς 3 (1), Πελεκάνος 11 (3), Τσίλντρες 16, Ερτσέγκ 8, Τεόντοσιτς 2, Μπουρούσης 11 (1), Χαλπερίν 5 (1), Γκριρ 9 (1), Πρίντεζης 14 (1), Βασιλόπουλος 7 (1), Βουγιούκας 2, Σλούκας 2


Το τρομερό κάρφωμα του Τσιλι:



Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.