Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Έκανε το καθήκον του!

Το χρέος του έκανε απόψε ο Θρύλος νικώντας τη Νορτζελαντ (5-0) και στο παιχνίδι του γηπέδου Καραΐσκάκη. Βέβαια η υπόθεση πρόκριση είχε τελειώσει από το 0-2 του Φαρουμ πριν δεκαπέντε βράδια, αλλά το ζητούμενο στο αποψινό παιχνίδι πέρα από τη ξεκούραση κάποιων βασικών παικτών ήταν και το να ευχαριστηθούμε και λίγο μπάλα. Πράγματι η ομάδα αν και μπήκε λίγο χαλαρά στην αρχή κατάφερε πολύ γρήγορα να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς νωρίς (11ο λεπτό) με τον Βασίλη Τοροσιδη να "σπάει" το ρόδι για φέτος. Από εκεί και πέρα ο Ντιογο, ο Μπελουτσι και Λετο έκοβαν και έραβαν στην επίθεση της ομάδας και το 3-0 του ημιχρόνου ήρθε φυσιολογικά, με τον Ντιογο να πετυχαίνει 2 πανέμορφα τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έκανε μια σχετική συντήρηση δυνάμεων (γιατί έρχεται και το ντέρμπι της Κυριακής) χωρίς όμως να χάνει την κυριαρχία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αποτέλεσμα αυτής της κυριαρχίας, πέρα από κάποιες καλές φάσεις, ήταν τα δυο γκολ του Νταρκο Κοβασεβιτς (ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα στη θέση του Ντιογο) τα οποία διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.......αν και λίγο έλειψε 2 πολύ ωραία σουτ του Μενδρινου να ανεβάσουν και άλλο το δείκτη του σκορ.

Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός παρουσίασε θετική εικόνα απόψε, κυρίως επιθετικά αν και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν επιτρέπει την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. Όσων αφορά τους παίκτες, πέρα από τις σταθερές αξίες της ομάδας μας άρεσε αρκετά ο Γιώργος Γκαλιτσιος, που έδωσε το μήνυμα του στον προπονητή ότι αξίζει περισσοτέρων ευκαιριών.

Ο Θρύλος θα μάθει τις αντιπάλους του στους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την προσεχή Τρίτη. Η προσοχή όλων όμως τώρα στρέφεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σχολιάστε το αποψινό παιχνίδι της ομάδας μας στο φόρουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ντομί, Γκαλίτσιος, Ντιόγκο (58' Κοβάτσεβιτς), Ζεβλάκοβ, Άντζας (72' Τζόρτζεβιτς), Μενδρινός, Α. Παπαδόπουλος, Λέτο, Μπελούτσι (66' Όσκαρ), Τοροσίδης.

Νόρντζελαντ: Χάνσεν, Κιμπέμπε, Κίλντεντοφτ, Λούντμπεργκ, Κάρλσεν (68' Κρίστενσεν), Μπερνιέ, Στορμ, Σίμον Ρίχτερ, Νταλ, Τζόναθαν Ρίχτερ (83' Καγκάρα), Πέντερσεν (63' Φετάι).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.