Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Από την Πόλη ήρθε και στον Αρη .... κανέλα


Χωρίς προλόγους και πολλά λόγια η ομάδα για 4η φορά φέτος (μαζί με τα 2 παιχνίδια με την Ανόρθωση και το προχθεσινό στην Τουρκία) παρέδωσε εύκολα τα όπλα στον πρώτο φιλόδοξο αντίπαλο που ήθελε να μας νικήσει και όχι απλά να μη χάσει.

Ομάδα ασύνδετη με παίκτες μέτριους ή υπερτιμημένους έχασε χαλαρά από μια μέτρια ομάδα και δεν έπεισε καθόλου ότι μπορεί έστω και κατά διάνοια να συγκριθεί με την περσινή και να διεκδικήσει έναν οποιοδήποτε φιλόδοξο στόχο. Πλην ίσως του ελληνικού πρωταθλήματος όπου όμως οι άλλοι "διεκδικητές" του, φλερτάρουν με την απόλυτη ανικανότητα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εμάς.

Ο προπονητής δείχνει επίσης είτε να έχει υπερεκτιμήσει το υλικό του, είτε υποτιμήσει τους αντιπάλους του είτε και τα δύο. Οι πειραματικές ενδεκάδες που κατέβασε στα 2 τελευταία παιχνίδια είχαν ως κοινό χαρακτηριστικό τους ότι στο κέντρο δεν έκοβαν ούτε με βαλέ ενώ η ανάπτυξη δεν ήταν τίποτε άλλο παρά γιόμες οι οποίες ταλαιπωρούσαν τον Ντιογκο.

Το πιο ανησυχητικό για τον νεαρό Βραζιλιάνο είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να έχει χάσει το χαμόγελό του μιας και αρκετοί συμπαίκτες του αρκούνται στο να τσαρουχιάζουν την μπάλα στο κεφάλι του και μετά "ασε το κορόιδο να μαζεύει τις κλωτσιές".

Τωρα το έργο το έχουμε ξαναδεί και είναι γνωστό. Ο πρόεδρος θυμωμένος θα κατέβει στου Ρέντη να τους "τρίξει τα δόντια", "τραβήξει τα αυτιά", "ρίξει φάπες στους σβέρκους" και άλλες τέτοιες γραφικές γελοιότητες εκφράζοντας την στενοχώρια του, την δυσφορία του,την ...δυσπεψία του και διάφορα άλλα "δυσ".

Αυτοκριτική βέβαια για τις εγκληματικές κουταμάρες του καλοκαιριού στον τομέα σχεδιασμού της ομάδας και των μεταγραφών δεν πρόκειται να κάνει. Για αυτό ας αντιμετωπίσει τα διάφορα "δυσ" με σόδα. Αν δεν του φτάνει υπάρχουν και πιο δραστικά μέσα στα φαρμακεία.

Αν τα παραπάνω ακούγονται ενοχλητικά υπάρχει κάτι ακόμα πιο ενοχλητικό. Η σύγκριση της ποδοσφαιρικής ομάδας με την μπασκετική που προηγήθηκε στην τηλεόραση αρχίζει να θυμίζει έντονα βάζελο της τελευταίας 10ετίας. Αυτό είναι μάλλον ενοχλητικότερο έτσι;

Για το παιχνίδι το μόνο που θα πούμε είναι ότι το γκολ το πέτυχε ο Χαβίτο που έχει στατιστικά καριέρας 1 στα 3 σε κενό τέρμα και μάλιστα το πέτυχε ενώ έπρεπε να υπερβεί το εμπόδιο και την προσπάθεια αυτοθυσία τους ανυπέρβλητου γίγαντα Ντομί.
//
Ενδεκάδα.: Λίγοι φιλότιμοι, μερικοί περιπατητές, κάποιοι ανίκανοι, ένας υπερεκτιμημένος, και ένας-δυό περαστικοί/δανεικοί.
//
ΥΓ: Πέρσι οι κερματοδέκτες των "Ολυμπιακών" ΜΜΕ είχαν φτάσει σε σημείο να προσβάλουν δημόσια επιστήμονες που εργάζοταν στον Ολυμπιακό κατηγορώντας τους για τους μυϊκούς τραυματισμούς παικτών. Φέτος με πολύ ευκολότερο πρόγραμμα, περισσότερους παίκτες και περισσότερο "ροτέισον" οι παίκτες μας σωριάζονται με θλάσεις ο ένας μετά τον άλλο. Quo Vadis?
Τα υπόλοιπα στό φορουμ του Θρύλου


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.