Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Με το δεξί και στην Ευρωλίγκα

Περίπου δεκαπέντε λεπτά κράτησε η χαρά των φωνακλάδων οπαδών της Αβελινο. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του αποψινού πρώτου αγώνα για τη φετινή Ευρωλιγκα η Αβελινο έμοιαζε με την έμπειρη ομάδα και ο Ολυμπιακός με τον πρωτάρη του θεσμού. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι Ιταλοί έλεγχαν πλήρως το ρυθμό του αγώνα και με καλές επιλογές στην επίθεση βρέθηκαν μέχρι και στο +8 (22-14). Βεβαία η χαρά των οπαδών και των παικτών της Αβελινο δεν κράτησε για πολύ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη "πάτησαν γκάζι", μείωσαν τη διάφορα και πέρασαν μπροστά. Χωρίς να εντυπωσιάζουν οι παίκτες της ομάδας μας, κράτησαν από νωρίς αυτό σταθερό προβάδισμα στο σκορ, χωρίς να απειλούνται σοβαρά από τους φιλότιμους και ενθουσιώδεις παίκτες της Αβελινο.

Βελτιώνοντας αρκετά την άμυνα του καθώς και τις επιλογές του στην επίθεση, ο Ολυμπιακός κατάφερε σιγά-σιγά να ανεβάσει τη διάφορα σε διψήφιο νούμερο και να την διατηρήσει εκεί σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο. Το τελικό 69-83 αντικατοπτρίζει πλήρως τη διάφορα ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Βέβαια δεν εθελοτυφλούμε, η ομάδα μας έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης ακόμα, και περιμένουμε με αγωνία να τα δούμε. Πλέον η προσοχή όλων είναι στο επόμενο παιχνίδι, με την Ολύμπια στη Λάρισα.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 34-40, 54-62, 69-83

Αβελίνο: Ουόρεν 18 (2), Ραντούλοβιτς 10 (2), Πόρτα 2, Μπεστ 14 (3), Τσιντσιαρίνι, Κροσαριόλ 2, Σλέι 2, Τούσεκ 5 (1), Ουίλλιαμς 8, Ντιενέρ 8 (2), Ναρντί.

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 8 (4ασ.), Τσίλντρες 14 (8ρ., 3κοψ.), Βούιτσιτς 6, Μιλόσεβιτς, Μπουρούσης 6, Χαλπερίν 11 (1τρ.), Γκριρ 10, Βασιλόπουλος 5, Πρίντεζης 10 (5ρ.), Έρτσεγκ 11 (6ρ.), Τεόντοσιτς 2, Σχορτσανίτης.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.