Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Η βλακεία πότε θα μπεί σε περίοδο "ύφεσης";

Τελικά κάθε φορά που διαβάζω πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων τις ημέρες που υπάρχουν σοβαροί αγώνες για τις Ελληνικές ομάδες ποδοσφαίρου, μένω να αναρωτιέμαι πως κάθε φορά η εμπάθεια και η βλακεία χτυπάνε νέο limit-up. Αναφέρομαι βέβαια κυρίως στους αγώνες των δυο αιωνίων και αφορμή για τη σημερινή παρέμβαση αποτελούν τα πρωτοσέλιδα των περισσοτέρων "αντικειμενικών" αθλητικών εφημερίδων για το παιχνίδι της ομάδας με το κότερο με αντίπαλο τη Βερντερ Βρεμης. Και το πρόβλημα, κατά τη ταπεινή μου άποψη, δεν είναι η εμπάθεια και η βλακεία που μπορεί να βγάζουν κάποιοι νέοι δημοσιογράφοι ή κάποιοι χωρίς πείρα στο χώρο. Το πρόβλημα είναι όταν η εμπάθεια και η βλακεία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μεγάλο-εκδοτών και μεγάλο-αθλητικό-δημοσιογράφων. Προφανώς στο κύριο Χελακη, για παράδειγμα, δεν έφταναν οι κατακεφαλιές που μάζεψε ο Παναθηναϊκός με Ιντερ και Ανόρθωση......και χθες έκανε λόγο για κάποιον κύριο "Πρέσβη". Και βεβαία σήμερα μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα για την ομάδα του κότερου, που φιγουράρει περήφανα στη τελευταία θέση της βαθμολογίας, όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Θα μου πει κανείς, γιατί ασχολούμαι με άλλες ομαδες. Μα δεν ασχολούμαι με άλλες ομαδες. Ασχολούμαι με τους δημοσιογράφους που μας νομίζουν για ηλίθιους και που σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ορισμένοι "Ολυμπιακαρες" μεγάλο-δημοσιογράφοι έχουν περάσει πριονοκορδέλα τον Ολυμπιακό. Τον Ολυμπιακό που στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, κύριε Χελακη, τη τελευταία πενταετία βρίσκεται πάνω από τον ξεπεσμένο κύριο πρέσβη σας. Ασχολούμαι γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, όταν ο κάθε δημοσιογραφίσκος βγάζει τα απωθημένα του πάνω στον Ολυμπιακό, την στιγμή που εξόφθαλμες αδυναμίες άλλων ομάδων (επί του προκειμένου του "πρέσβη") να χαρακτηρίζονται ως "κάλο ποδόσφαιρο" και "ατυχία".

Τέλος και κάτι για τους "μάγκες" διοικούντες τη παε παναθηναϊκός. Τι έγινε; Πως και ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν έβρισε το αιδοίο της μητέρας του Αγγλου διαιτητή χθες αφού νομίζουν ότι διέπραξε αδικία. Που είναι οι παίκτες σας ρε παναθηναϊκοί που στην Ελλάδα μιλάνε για "εντεταλμένες" υπηρεσίες να βγουν να πουν κάτι για το διαιτητή;; Κύριε Χελακη; Θα βγάλετε κανένα πρωτοσέλιδο με μαϊμούδες; Κύριοι του Goal.....θα βγάλετε κανένα πρωτοσέλιδο "ΣΩΚΡΑΤΟΣ εν ΚΡΑΤΕΙ".........Κύριε Καρπετοπουλε; Κανένα πόνημα για τις διασυνδέσεις του Ραϊλι με τη παράγκα και το Γκαγκατση δεν έχει;;


Όσο συνεχίζετε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας, τόσο θα σας "ξεβρακώνουμε" σε μπλογκ και φορα. Όχι μόνο εγώ.......όχι μόνο οι Ολυμπιακοί. Αλλά όλοι οι οπαδοί, γιατί και στους άλλους οπαδούς ρίχνετε πολύ δούλεμα λέμε! Αλλά μιλάμε για πολύ δούλεμα!

Άντε.....και καλή σας μέρα!

Α.Κ.

ΥΓ1: Αφήστε.....ξέρω τα αυριανά σας πρωτοσέλιδα αν χάσει ο Ολυμπιακός, ακόμα και αν παίξει καλά. Άλλωστε ορισμένοι από εσάς έχετε κακό παρελθόν σε πρωτοσέλιδα οταν παίζει ο Ολυμπιακός και είτε ετοιμάζεται για δύσκολο ματς είτε έχει πραγματικά ατυχή αποτελέσματα.

ΥΓ2: Ε; Κυριε Χελακη;

ΥΓ3: Έχω άδικο;

ΥΓ4: Να ήταν τα νιάτα δυο φορές κύριε Χελακη ε;; Σε ένα ματς που η Ρομα έκανε ένα σουτ και έκανε ενα γκολ. Ενω χθες ο Πρεσβης ε; Μπαλαρα......ετσι δεν ειναι;

ΥΓ5: Και εδώ σωστή η κριτική σας κύριε Χελακη......σε ένα ματς που το γυρίσαμε, και δεχθήκαμε 2 γκολ στο τέλος.....όλοι για πέταμα! Ενώ ο Πρέσβης.....ε!; κύριε Χελακη; Μαγεία!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.