Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Πήρε σήμερα το ρεπό του

Μόνο έτσι εξηγείται αυτό που είδαμε σήμερα. Μία ομάδα ασύνδετη, με παίκτες δίχως πάθος, με αλλοπρόσαλλες επιλογές από τον προπονητή της. Εν τέλει, η ήττα με 1-0 ήταν η φυσική εξέλιξη, αν και η Γαλατά έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει κι άλλο το σκορ.





Μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες (έλλειψη βασικών παικτών, μη καταλογισμός πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού), αλλά και πάλι, αυτές δεν είναι αρκετές για να ωραιοποιήσουν την κατάσταση.


Και μόνο το ότι ο (ανύπαρκτος/τραγικός/αστείος/προσθέστε εσείς επίθετο) Ντομί έβγαλε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, φτάνει για να εξηγήσει την τρικυμία εν κρανιώ του προπονητή μας. Αλλά και πάλι, με τον Γκαλέτι αριστερά (αχρηστεύοντας ουσιαστικά τον καλύτερό μας παίκτη στα τελευταία παιχνίδια) να παραπαίει, τον Τοροσίδη να αναρωτιέται πως στο καλό βρέθηκε δεξί χαφ και την απουσία του Άντζα από το κέντρο της άμυνας να γίνεται κάτι παραπάνω από αισθητή , δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο. Και αυτά ήταν απλά μερικά παραδείγματα, διότι αν αρχίσουμε να απαριθμούμε τα αρνητικά της αποψινής βραδιάς, θα μας βρει το ξημέρωμα.

Παρ'όλα αυτά, θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει, τόσο με τον Κοβάσεβιτς όσο και με τον Ντιόγκο, αλλά για να λέμε και την αλήθεια, κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο για τους Τούρκους.

Τι ενόχλησε: Αυτή η Γαλατά δεν ήταν κάτι το σπουδαίο. Με στοιχειώδες καλό ποδόσφαιρο, θα μπορούσαμε να φύγουμε ακόμη και με τη νίκη.

Το μόνο θετικό είναι πως αυτή η ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί και "εντός προγράμματος". Η εμφάνιση της ομάδας όμως, όχι.

Το παιχνίδι με την Μπενφίκα είναι ζωής και θανάτου και στο Καραισκάκη, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κατέβουμε ως Ολυμπιακός και να πάρουμε τη νίκη. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη, αρκεί η ομάδα να το πιστέψει.

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.


Ολυμπιακός (Ερνέστο Βλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος (57' Λέτο), Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Τοροσίδης, Πατσατζόγλου (73' Όσκαρ), Γκαλέτι (79' Κοβάσεβιτς), Μπελούτσι, Ντιόγκο.

ΥΓ: Τουλάχιστον, ο υπεύθυνος του ξεγυμνώματος της ομάδας, ήταν εκεί και μπόρεσε να δει με τα ίδια του τα μάτια τα αποτελέσματα των κινήσεών του.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.