Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Με το μυαλό στη Γαλατά

Αυτός είναι μάλλον ο λόγος της μέτριας εμφάνισης της ομάδας μας σήμερα, εναντίον του Πανθρακικού. Παρ'όλα αυτά, ο Ολυμπιακός καθάρισε τον μαχητικό (και αρκετές φορές "βρώμικο") με δύο γκολ του Γκαλέτι και πλεόν σκέφτεται το πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Αλί Σαμί Γεν.


Για μία ακόμη φορά, ο Ολυμπιακός μπήκε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να δημιουργήσει στο χώρο του κέντρου. Ο Ιέρο ήταν φανερά ανέτοιμος λόγω του τραυματισμού του, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος αν και έδωσε αρκετές μάχες, περιορίστηκε σε αμυντικό, κυρίως ρόλο. Αν προσθέσουμε σε αυτά, την μέτρια (μέχρι τότε) απόδοση του Γκαλέτι και τον φλύαρο (γι άλλη μία φορά) Λέτο, τότε δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση πως η μοναδική ευκαιρία του Ολυμπιακού προήλθε από στημένη φάση (κόρνερ Γκαλέτι, σουτ Γκαλίτσιου και απόκρουση του τερματοφύλακα των αντιπάλων).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Μπελούτσι αποδείχτηκε καθοριστική, καθώς το παιχνίδι της ομάδας ήταν πιο στρωτό και ορθολογικό. Ο Ολυμπιακός άρχισε να πατάει περιοχή και παρ'οτι έχασε πέναλτι (αμφισβητούμενο είναι η αλήθεια) με τον Γκαλέτι, εν τέλει προηγήθηκε περίπου ένα λεπτό αργότερα, με καταπληκτικό διαγώνιο σουτ του Αργεντίνου. Ο ίδιος, λίγο μετά σκόραρε με εκτέλεση φάουλ (αλήθεια, πόσο καιρό είχε να συμβεί κάτι τέτοιο;) και έδιωξε το άγχος της νίκης. Τα λεπτά που απέμειναν ήταν διαδικαστικά, καθώς τόσο η ομάδα, όσο και οι οπαδοί, ασχοληθήκαμε μόνο με το επερχόμενο παιχνίδι για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Και δύο παρατηρήσεις:

1) Ντάρκο, δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα. Σήμερα έδειξες σημάδια εγωισμού, όχι όμως του καλώς εννοούμενου, κάτι στο οποίο δεν μας έχεις συνηθίσει. Ευελπιστώ πως ήταν απλά μία κακή στιγμή.

2) Άλλη μία ομάδα που μας αντιμετώπισε με κινήσεις κικ - μποξινγκ, δολοφονικά τάκλιν και ύπουλα μαρκαρίσματα. Μετά όμως διαμαρτύρεστε που ήμαστε αντίθετοι στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με τους ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ όρους και με τον Ολυμπιακό (δηλαδή την λαοφιλέστερη ομάδα στην Ελλάδα, ή για να το πω με όρους της αγοράς, την ομάδα που πουλάει περισσότερο απο κάθε άλλη) "ριγμένο" οικονομικά. Και γιατί δηλαδή να επωφεληθούν ομάδες σαν τον Πανθρακικό ή τον ΟΦΗ εις βάρος της δικής μας; Για να βλέπουμε παίκτες που αντί να έχουν ινδάλματα τον Μαραντόνα, τον Πλατινί ή τον Κρόιφ, έχουν τον Μοχάμεντ Άλι και τον Τζο Φραζίερ;

Σχολιάστε την νίκη της ομάδας στο φόρουμ των thrylos-fans.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Ραούλ Μπράβο (38' Πάντος), Στολτίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος (52' Μπελούτσι), Γκαλέτι, Λέτο, Κοβάσεβιτς, Ντιόγκο (75' Όσκαρ)


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.