Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Άνετος και ωραίος!

Σε χαλαρό περίπατο εξελίχθηκε η σημερινή αγωνιστική υποχρέωση του Θρύλου για την 9η αγωνιστική ημέρα της Α1, με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Από το πρώτο δευτερόλεπτο οι παίκτες μας ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δεν υποτίμησαν τον αξιόμαχο αντίπαλο και φρόντισαν να τελειώσουν την υπόθεση "νίκη" νωρίς-νωρίς. Με ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο και με αρκετά καλές επιλογές οι οποίες συνοδεύτηκαν με καλά ποσοστά ευστοχίας ο Θρύλος πήρε νωρίς νωρίς μεγάλη διαφορά στο παιχνίδι, μετατρέποντας το σε τυπική διαδικασία. Μάλλον θα λέγαμε ότι τελικά είναι τιμητική η τελική διαφορά (72-90) για την ομάδα της Λάρισας, μιας και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός είχε φτάσει να προηγείται μέχρι και με 32 πόντους στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου.

Η αλήθεια είναι ότι μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι και με τέτοια διαφορά δεν μπορεί κανείς να κάνει σοβαρή κριτική για τον αγώνα. Η αλήθεια είναι όμως ότι η ομάδα έδειξε κάποια πολύ καλά χαρακτηριστικά τόσο σε ότι έχει να κάνει με τις προσαρμογές της ομάδας στην αμυντική της διάταξη, όσο και σε ότι έχει να κάνει με την επιθετική της λειτουργία. Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι μετά από ένα τέτοιο ματς θα αναγκαστούμε (και το κάνουμε σπάνια σε κριτικές αγώνων) να ασχοληθούμε με τα ανδρείκελα που έστειλε η "Καμορα" που λυμαίνεται το Ελληνικό μπάσκετ, προκείμενου να διαιτητεύσουν τον αγώνα. Οι συγκεκριμένοι κύριοι κατά την άποψη του γράφοντος ήταν στημένοι προκειμένου να περάσουν ένα μήνυμα προς τον Ολυμπιακό........το μήνυμα ότι η "Καμορα" ούτε φέτος θα αφήσει το παιχνίδι να παιχθεί στα ίσια. Δεν είναι μόνο οι 3 απίθανες τεχνικές ποινές που χρεώθηκε η ομάδα, είναι και τα πολλά λανθασμένα σφυρίγματα εις βάρος της ΑΕΛ όταν η διαφορά είχε μεγαλώσει, θέλοντας βλακωδώς να δείξουν ότι δήθεν ευνοείται και ο Ολυμπιακός. Να έχουν υπόψιν τους πάντως στη "Καμορα" ότι έχουν γνώση πλέον οι φύλακες, και αυτοί μπορεί να θέλουν να εκφυλίσουν το Ελληνικό μπάσκετ.......αλλα ο μπασκετοκοσμος της Ελλάδας δεν θα τους αφήσει.

Επόμενο "ραντεβού" για την ομάδα μας είναι στα μέσα της εβδομάδας με τη Μαλαγα στην Ισπανία.

Σχολιάστε το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο φόρουμ των thrylos-fans!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.