Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Χ-έρτα!

Δυο "τζάμπα" βαθμούς άφησε στο κάμπο απόψε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα μας δεν έκανε καλό παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο κινδύνεψε αρκετά στο να βρεθεί πίσω στο σκορ. Στα πρώτα 45 λεπτά όλοι ήταν νωθροί και σχεδόν αδιάφοροι με εξαίρεση τους Μπελουτσι και Ντιογο. Για καλή μας τύχη σε αυτό το διάστημα οι παίκτες της Λάρισας έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες να σκοράρουν. Οι φωνές του Ερνέστο Βαλβερδε στην ανάπαυλα φάνηκε να πιάνουν τόπο και η ομάδα μπήκε πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με πίεση ψηλά και με ένα γκολ στο 52ο λεπτό. Σε γενικές γραμμές στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με την αρχή. Έκανε το γκολ, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Και εκεί που η Λάρισα άρχισε να παραδίνεται και αγωνιστικά και ψυχολογικά ήρθε ένα "τούβλο" του Σολανο στο 76ο λεπτό για να φέρει το ματς στα ίσια.

Η ομάδα μας πάλι δεν απειλήθηκε στο τελευταίο τέταρτο αλλά ούτε και απείλησε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη είναι λογικό για μια νέα ομάδα να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Το μυαλό όλων βρίσκεται στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Χερτα τη Πέμπτη στο Καραΐσκάκη.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Σολάνο, Πάρα Φακούντο, Σαρμιέντο, Φωτάκης (60΄ Τσίγκας), Ααράμπ (73' Ρομπέρ), Ιγκλέσιας, Βέμπερ, Ζουράφσκι (77' Κυριακίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί (62΄ Πάντος), Όσκαρ (85' Κοβάσεβιτς), Ντιόγκο, Τζόρτζεβιτς (78' Λέτο), Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Τοροσίδης


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.