Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

This is Karaiskaki!

Μετά από ένα αγχωτικό πρώτο ημίχρονο ο Θρύλος επιβεβαίωσε την γενικότερη ανωτερότητα του ως ομάδα και ισοπέδωσε τη Χερτα στο δεύτερο ημίχρονο, σκορπίζοντας τους Γερμανούς με 4-0. Ένα σκορ που δεν ήρθε τόσο εύκολα, μιας και στο πρώτο μισό οι Γερμανοί ήταν σαφώς καλύτεροι και απείλησαν αρκετά την ομάδα μας. Σε αυτό το πρώτο μέρος ο Αντώνης Νικοπολιδης μαζί με τον Αβραάμ κράτησαν όρθιο τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου μπήκε με περισσότερο τσαμπουκά και πάθος στο δεύτερο μισό του αγώνα και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ισοπέδωσε την 3η ομάδα της Μπουντενσλιγκα! Να είχαμε χίλια μάτια να τον βλέπουμε ήταν ο Ολυμπιακός του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ντουντου να ανοίγει το χορό των γκολ στο 56ο λεπτό και τον Ντιογο να τον κλείνει στο 88ο, έχοντας μεσολαβήσει τα γκολ των Γκαλετι και Τοροσιδη.

Ο Ολυμπιακός για άλλο ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είχε να παλέψει μόνο με τον πολύ κάλο αντίπαλο αλλά και με ένα γελοίο ανδρείκελο που είχε ορίσει η ΟΥΕΦΑ για διαιτητή. Έναν άνθρωπο άκρως επικίνδυνο για το άθλημα που θα πρέπει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αποσύρει από τα γήπεδα ΑΜΕΣΑ!

Όλη η ομάδα ήταν εκπληκτική στο 2ο ημίχρονο και είναι αξιοσημείωτη η μεταμόρφωση της σε σχέση με το πολύ κακό πρώτο μέρος. Πλέον ο Θρύλος δίνει ραντεβού στο αυριανό ραντεβού στη Νυον για τη κλήρωση των 32 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την ευχή ότι αυτή τη φορά η κληρωτίδα θα του κάνει το χατήρι!

Σχολιάστε τη μεγάλη νίκη - πρόκριση του Θρύλου στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοβ, Ντομί, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Γκαλέτι (75' Πάντος), Τζόρτζεβιτς (60' Λέτο), Μπελούτσι (8' Κοβάτσεβιτς), Ντιόγκο.

Χέρτα Βερολίνου (Λουσιέν Φαβρ): Ντρόμπνι, Φον Μπέργκεν (68' Ντομοβτσίτσκι), Φρίντριχ, Κακά, Στάιν, Νταρντάι, Λούστενμπεργκερ, Νίκου (87' Λούσιο), Σισέρο, Ράφαελ, Πάντελιτς (75' Τσερμίτι).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.