Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Νίκη... με το μυαλό στη Μλάντοστ

Άρθρο του Everick-7

Στο Παπαστράτειο στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α1 ο νταμπλούχος Ελλάδος Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής για ένα ημίχρονο Βουλιαγμένης με 12-8 .

Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ χαλαρά και με το μυαλό τους στον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί την Τετάρτη με την Μλάντοστ έδωσαν τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να εκμεταλλευτούν κάποια λάθη στην άμυνα . Έτσι το πρώτο οκτάλεπτο όπως και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (2-2) και (5-5) αντίστοιχα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου ανέβασαν στροφές κα με μπροστάρηδες τους Γιώργο Αφρουδάκη και Μανώλη Μυλωνάκη καθάρισαν ουσιαστικά το παιχνίδι κλείνοντας το τρίτο οκτάλεπτο με διαφορά τεσσάρων γκολ (10-6) . Στην τελευταία περίοδο και αφού όλα είχαν ουσιαστικά κριθεί ο κόουτς των Πειραιωτών έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες δίνοντας έτσι ανάσες στα βασικά στελέχη της ομάδας . Η διαφορά διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα με το τελικό 12-8 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδω.

Επόμενη μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του Πειραιά είναι η Κροατική Μλάντοστ στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης της Ευρωλίγκα την Τετάρτη στις 19.00, στο Παπαστράτειο.

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 5-1, 2-2

Ολυμπιακός(Πάτερος): Γ.Αφρουδάκης 3, Νίκιτς 2, Μυλωνάκης 1, Σάντα 1, Θεοδωρόπουλος 1, Χατζηθεοδώρου 1, Ντόσκας 1, Σχίζας 1, Χ.Αφρουδάκης 1

Βουλιαγμένη(Γιαννουρής): Χατζηγούλας 2, Αγγελίδης 1, Γούνας 1, Ζ.Αφρουδάκης 1, Χούτεν 1, Ματουτίνοβιτς 1, Χατζηδάκης 1

Δηλώσεις...

Βαγγέλης Πάτερος: «Αν και δεν σνομπάρουμε ποτέ και κανέναν αγώνα σήμερα κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι με πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση αλλά και με εκνευρισμό. Ο εκνευρισμός ίσως μας βγήκε γιατί δεν έχουμε συνηθίσει τόσο μεγάλη αντίσταση στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Η καλή ομάδα δεν φτάνει να είναι πράγματι καλή αλλά πρέπει να το αποδεικνύει σε κάθε αγώνα σε κάθε διοργάνωση. Βέβαια, το μυαλό τόσο το δικό μου όσο και των παικτών μας ήταν και στο ματς της Τετάρτης με τη Μλάντοστ που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πρόκρισή μας στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκα. Με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μας μπάσκετ για την πρόκριση στο αντίστοιχο φάιναλ-4 και μακάρι να κατακτήσει το τρόπαιο στο Βερολίνο. Επίσης να ευχηθώ, εκ μέρους όλης της ομάδας πόλο, καλή επιτυχία στην ομάδα μας βόλεϊ για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.»

Μανώλης Μυλωνάκης: «Κρατάμε μόνο τη νίκη. Κάναμε πολλά λάθη τόσο στην αμυντική λειτουργία όσο και στην επιθετική ανάπτυξη. Είναι λογικό σήμερα να σκεφτόμασταν περισσότερο το παιχνίδι με τη Μλάντοστ. Είναι πολύ σημαντικό αυτός ο αγώνας καθώς θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση της ομάδας στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκα. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες μέρες την προετοιμασία και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Εχουμε την ποιότητα ως ομάδα να τα καταφέρουμε

*Εκτός αποστολής στη σημερινή αναμέτρηση έμειναν ο Αντρια Κομάντινα και ο Αντόνιο Πέτκοβιτς


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.