Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Ήττα με....μέλλον!

Ο σημερινός αγώνας με τη Λάρισα μπορεί βαθμολογικά να μην απασχολούσε την ομάδα μας, υπήρχαν όμως άλλα πράγματα που του έδωσαν ενδιαφέρον. Το πρώτο είναι ο τελευταίος επίσημος αγώνας του Τζόλε στο Καραισκάκη, το δεύτερο η επιστροφή του Στέλιου (έστω και ως αντίπαλος) μπροστά στο κοινό από το οποίο λατρεύτηκε για 7 συνεχόμενα χρόνια και το τρίτο η παρουσία του νέου αίματος της ομάδας στην βασική ενδεκάδα.

Ο Τζόλε ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου και μας άφησε την ίδια γλυκιά γεύση όπως 13 χρόνια πριν, όταν (με μαλλιά ακόμη) φορούσε για πρώτη χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού και αποτελούσε τον φόβο και τον τρόμο κάθε αντίπαλου δεξιού μπακ.

Ο Στέλιος, φανερά επηρεασμένος από την παρουσία του στο Καραισκάκη, μάλλον νιώθει τυχερός που δεν σκοράραμε, καθώς δεν θα το είχε σε πολύ να τρέξει να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες μας.

Τέλος, η "πιτσιρικαρία" του Ολυμπιακού, απέδειξε πως καλοί παίκτες δεν είναι μόνο αυτοί που κοστίζουν εκατομμύρια και η μεταγγραφή τους αποτελεί σήριαλ πολλών επεισοδίων. Ο Κυριακος Παπαδόπουλος ήταν αρχοντικός στην άμυνα (του χρόνου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, ως επιβράβευση της δουλειάς του, αλλά και γιατί το αξίζει πραγματικά), ο Γιάννης Παπαδόπουλος έδειξε και πάλι τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να έχουμε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν, ενώ ο Νικλητσιώτης στην πρώτη του εμφάνιση σε παιχνίδι Πρωταθλήματος, έδειξε ψήγματα του ταλέντου του, της μαχητικότητάς του, καθώς και της αξιοθαύμαστης ποδοσφαιρικής ωριμότητάς του (σε συνάρτηση πάντα με την ηλικία του).

Η (πολύ καλή) Λάρισα πήρε εν τέλει τη νίκη με 0-1 (το γκολ ο Ζουράφσκι), έσπασε το αήττητο της έδρας μας, αλλά θεωρώ πως αυτό είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Αξίζει όμως ένα μπράβο, διότι κατέβηκε για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι για να το καταστρέψει.

Σχολιαστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κόβατς, Λεονάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοβ, Γκαλίτσιος (59΄ Πάντος), Μενδρινός (59΄ Ντιόγο), Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Νικλητσιώτης (52΄ Γκαλέτι), Ντάρμπισαϊρ

ΛΑΡΙΣΑ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Βενετίδης, Σαρμιέντο, Φωτάκης (85΄ Ίλιτς), Ααράμπ, Μετίν (90΄+ Κατσιαρός), Ιγκλέσιας, Φεράρι, Βέμπερ, Γιαννακόπουλος (67΄ Πάρα), Ζουράφσκι


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.