Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Και τυπικά πρώτος!

Και τυπικά πρώτος στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Α1 είναι εδώ και λίγη ώρα ο Ολυμπιακός. Μέτα τη σημερινή νίκη (81-60) στο ΣΕΦ απέναντι στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη κορυφή της κανονικής περιόδου μετά από δέκα χρόνια και πλέον κυνηγά και το ρεκόρ της μιας μόνο ήττας στη κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική και περισσότερο έμοιαζε με μια καλή ευκαιρία για τους παίκτες μας να κάνουν μια καλή προπόνηση κάποιοι, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μιας και αναμένεται δύσκολη συνέχεια. Το ΣΕΦ είχε αρκετό κόσμο για Κυριακή μεσημέρι και ο Παναγιώτης Γιαννάκης φρόντισε να δώσει χρόνο στους πιτσιρικάδες (Σλουκα, Μιλοσεβιτς, Βουγιουκα, Τεοντοσιτς), οι οποίοι δεν τον απογοήτευσαν. Ειδικά οι Σλουκας, Μιλοσεβιτς και Βουγιουκας ήταν αρκετά κάλοι και έδειξαν ότι στο μέλλον μπορούν να αποτελέσουν πολύτιμες λύσεις για την ομάδα και σε πιο δύσκολα παιχνίδια.

Όπως είπαμε και στην αρχή το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Οι παίκτες μας σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς έπαιξαν κατά διαστήματα πολύ ουσιαστικό και όμορφο μπάσκετ ικανοποιώντας τόσο το προπονητή όσο και το κόσμο που παρακολούθησε το ματς. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Πελεκάνος και Τσιλντρες βάλθηκαν να μετατρέψουν το παιχνίδι σε αγώνα επίδειξης δοκιμάζοντας να καρφώσουν με διάφορους τρόπους! Το μονο άσχημο σημείο του παιχνιδιού ήταν το σημείο του 2ου δεκαλέπτου οταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αποχώρησε από το παρκέ με πόνους εξαιτίας κάποιων μυικών σπασμών στη μέση. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν είναι τίποτα και ο Πάνος σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 42-33, 60-41, 81-60

Ολυμπιακός: Πελεκάνος 3, Τσίλντρες 14, Βούιτσιτς 2, Μιλόσεβιτς 13, Μπουρούσης 11, Σλούκας 3, Έρτσεγκ 2, Τεόντοσιτς 14, Βουγιούκας 7, Πρίντεζης 12, Βασιλόπουλος.

Τρίκαλα: Λεπενιώτης 6, Κακλαμάνος 9, Παπαχρήστος 3, Μπόγδανος 2, Γιανγκό 6, Έιβερι 4, Τζιγκάνοβιτς 11, Χαριτόπουλος 11, Μουτόμπο 6, Πέττας 2, Νικολαΐδης, Κατσαρές.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.