Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Και τώρα.......μελισσούλες!

Μέσα στη γενικότερη χαλαρότητα που προκαλεί η διασφάλιση του τίτλου στο πρωτάθλημα εδώ και 20 ημέρες, ο Ολυμπιακός κατέβηκε στο σημερινό 2ο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας θεωρώντας ότι είχε "καθαρίσει" τη πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι της Τρίπολης (2-2). Τέτοια αντιμετώπιση βέβαια, και ειδικά με αντίπαλο το σοβαρό και αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης, μόνο σωστή δεν ήταν. Η ομάδα μας κατέβηκε εξαιρετικά χαλαρή και νωθρή, χωρίς πάθος και "νεύρο" στο παιχνίδι της με τους παίκτες προφανώς να πιστεύουν ότι οι συνάδελφοι τους της Τρίπολης θα φοβόντουσαν την έδρα. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, και οι παίκτες του Κωστενογλου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες και δείχνοντας αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για τη πρόκριση. Η υπεροχή του Αστέρα επιβραβεύθηκε στο 39ο λεπτό όταν και ο Τσεζαρεκ έβαλε την ομάδα της Αρκαδίας μπροστά στο σκορ, που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Προφανώς οι παίκτες μας αναλογίστηκαν το μέγεθος της ξεφτίλας ενδεχόμενου αποκλεισμού και βγήκαν πολύ δυνατά και με πάθος στο 2ο μέρος με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν νωρίς (47ο λεπτό) με γκολ του Λετο (μετά από κόντρα στο Ντουντου) και να προηγηθούν κιόλας στο 61ο λεπτό όταν οι Μπελουτσι, Γκαλετι και Ντιογο "έκρυψαν" τη μπάλα. Από το σημείο αυτό και μετά πάλι έπεσε η απόδοση μας, χωρίς βέβαια ο Αστέρας να μπορεί να δημιουργήσει κάποια σοβαρή απειλή για τον Αντώνη Νιπολιδη. Μια-δυο ευκαιρίες που έγιναν από μεριάς του αντιπάλου ήταν εξαιτίας λαθών της άμυνας μας. Με αυτά και με τα άλλα το παιχνίδι τελείωσε 2-1, με τον Ολυμπιακό να εξασφαλίζει τη 4η συμμετοχή του σε τελικό τα τελευταία 5 χρόνια. Σειρά πλέον έχουν οι "μελισσουλες" στο τελικό της 2ας Μαΐου.


Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης (83' Γκαλίτσιος), Άντζας, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Λέτο, Πατσατζόγλου (46' Όσκαρ), Ντουντού, Γκαλέτι (83' Γ. Παπαδόπουλος), Μπελούτσι, Ντιόγο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αμπάρης, Ουριμπάρι, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος (74' Μιλάνο), Ζαϊρί, Μπαστία, Καρντόσο (13' Εστέβες), Φλάβιο, Φιλόμενο, Τσέζαρεκ (81' Καούνος)



Και για να μην ξεχνιόμαστε........μελισσουλες.........ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ......!



Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.