Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2007

1-1 στο 91!

Ισοπαλη 1-1 ηρθε η ομαδα μας αποψε με αντιπαλο τον Αρη στο Κλεανθης Βικελιδης. Το παιχνιδι ηταν κακο και το θεαμα απαισιο. Οι παικτες μας σε κανενα σημειο του παιχνιδιου δεν μπηκαν στο πνευμα της αναμετρισης. Μπηκαμε μπροστα στο σκορ στο τελος του πρωτου ημιχρονου χαρη σε μια πολυ ομορφη ενεργεια του Λουτσιανο Γκαλετι. Περαν τουτου ομως ουδεν. Ο Ολυμπιακος τοσο στο πρωτο οσο και στο δευτερο ημιχρονο ηταν πολυ κατωτερος των προσδοκιων μας και στο δευτερο ημιχρονο μαλιστα παραχωρησε αδικαιολογητα χωρο στον πολυ κακο (επισης) Αρη. Ο Αρης ειχε καποιες ευκαιριες και το κακο δεν αργησε να γινει......η ισοφαριση ηρθε απο μια στημενη φαση στο τελευταιο λεπτο των καθυστερισεων!!!

Πραγματικα ευχομαστε αυτη η κακιστη εμφανιση να ειναι μια παρενθεση......γιατι δεν μπορουμε να φανταστουμε οτι ο Θρυλος θα συνεχισει εντος Ελλαδος να παιζει αυτο το αποκρουστικο ποδοσφαιρο που επαιξε σημερα!!! Πλεον η σκεψη μας βρισκεται στο κρισιμο παιχνιδι της Τεταρτης με την Βερντερ στην Βρεμη!

Σχολιαστε το παιχνιδι με τον Αρη στο φορουμ των thyrlos-fans.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μπράβο, Άντζα, Ντομί, Λεντέσμα (63' Στολτίδης), Τορόσιδης, Γκαλέτι (85' Μήτρογλου), Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς (63' Μάρκο Νε)


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.