Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007

Δανεικοί οι Βουγιούκας και Αποστολίδης!

Ο Ίαν Βουγιούκας και ο Γιώργος Αποστολίδης αποφασίστηκε να δοθούν δανεικοί στον ΑΓΟΡ και τον Πανελλήνιο αντίστοιχα για τη σεζόν 2007-8.

Αμφότεροι θα παραμείνουν στις τάξεις της ομάδας έως ότου επιστρέψουν οι διεθνείς του Ολυμπιακού στις προπονήσεις και στη συνέχεια θα τεθούν στη διάθεση των νέων τους ομάδων.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλοντας οι δυο παίκτες της να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση, ερχόμενη σε συμφωνία με τις δυο ομάδες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στο πλευρό των πυρόπληκτων

Στο πλευρό των πυρόπληκτων θα σταθούν και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αγόρασαν 300 εισιτήρια του αγώνα που διοργανώνει ο ΠΣΑΚ μαζί με τον Ιωνικό Λαμίας τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Τα εισιτήρια θα δοθούν σε σχολείο της Λαμίας προκειμένου οι μικρές μαθητές να βρεθούν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν από κοντά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σχολιάστε τον Βουγιούκα, εδώ και τον Αποστολίδη, εδώ.
Σχολιάστε τούς παίκτες της ομάδας, εδώ.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.