Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Εξάσφαιρος!!!

Ενας εκπληκτικος Ολυμπιακος ισοπεδωσε τον ΟΦΗ αποψε στο γηπεδο Καραϊσκακη με 6-2. Η ομαδα μας στην πρωτη εμφανιση της εντος εδρας για το πρωταθλημα δεν αφησε κανενα περιθωριο τους Κρητικους να ελπισουν για ενα καλο αποτελεσμα, ακομα και οταν προσωρινα ο (εμετικα προκλητικος) Σφακιανακης ειχε ισοφαρισει στο 13, 1-1. Δεν ειναι υπερβολη να πουμε οτι αποψε ο Ολυμπιακος απο το κεντρο και μπροστα ηταν καταιγιστικος αποδιδοντας σπουδαιο ποδοσφαιρο, ποδοσφαιρο που μας ειχε λειψει τοσο πολυ τα τελευταια 2 χρονια. Γρηγορες εναλλαγες της μπαλας, "φονικες" καθετες μπαλιες και μια επιθετικη γραμμη που ηταν εξαιρετικη.

Η νικη αυτη βεβαια αποκτα μεγαλυτερη σημασια, αν αναλογιστουμε οτι απεναντι μας δεν ειχαμε μια οποιαδηποτε ομαδα.....αλλα τον εξαιρετικα καλο και πειθαρχημενο ΟΦΗ, ο οποιος παρα τις απουσιες του ειναι παντα επικυνδινος και υπολογισιμος αντιπαλος. Ακομα ομως και αυτος ο ΟΦΗ εμοιαζε πολυ λιγος αποψε για να μπορεσει να ανακοψει τις διαθεσεις των παικτων μας.

Δεν ειναι μονο η νικη που μας κανει χαρουμενους αλλα και η εξαιρετικη εμφανιση, αν και καποιες ασυνενοησιες και ορισμενα κενα στην αμυνα δεν ελειψαν και θα πρεπει να προσεχθουν και να δουλευτουν στις προπονησεις!

Πολλα μπραβο σε ολους, παικτες και τεχνικη ηγεσια για το υπεροχο θεαμα που μας χαρισαν αποψε και ελπιζουμε να υπαρξει και συνεχεια!

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ντομί, Τοροσίδης, Σέζαρ, Μπράβο, Στολτίδης, Λεντέσμα (Νε), Γκαλέτι (Νουνιεζ), Τζορτζεβιτς, Κοβάσεβιτς (Κωνσταντινου), Λούα Λούα.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.