Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Ποδαρικό στο νέο πρωτάθλημα!

Μετα τα οσα δραματικα ζησαμε τις προηγουμενες μερες....η ζωη συνεχιζεται και ειναι υποχρεωση μας να εχουμε ενα τονο αισιοδοξιας. Αρχιζει λοιπον σημερα το πρωταθλημα ποδοσφαιρου της ΣουπερΛιγκ, με μια εβδομαδα καθυστεριση. Η μοιρα το εφερε να εχουμε αντιπαλο τον "αιωνιο" και μαλιστα εκτος εδρας. Εμεις δεν εχουμε να πουμε πολλα πραγματα γι'αυτη την αρχη! Θελουμε μονο να ευχηθουμε στην ομαδα μας καθε επιτυχια και πανω απ'ολα υγεια σε ολους τους παικτες και το τεχνικο τιμ.

Ευχομαστε το πρωταθλημα να ξεκινησει με μια μεγαλη νικη για τον Θρυλο μας, απεναντι στην ομαδα της ρεμουλας, της ψευτιας και της μηχανοραφιας!!! Θρυλε γερα!!!


Σχολιαστε το ντερμπι, εδω!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.