Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

ΓΚΕΡΣΟΝ: «Δεν βιαζόμαστε...»

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού δεν έχει φτάσει ακόμα στα μισά του δρόμου, αλλά η έως τώρα προσπάθεια των παικτών έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Πίνι Γκέρσον που βλέπει με χαρά νέα πρόσωπα να προστίθενται στις προπονήσεις και περιμένει με αγωνία και τους υπόλοιπους...

«Είναι πολύ καλό για μας ότι ο Τζέικ ξεκίνησε προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς. Είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη και η παρουσία του στις προπονήσεις, μας δίνει άλλη ποιότητα. Περιμένουμε τώρα τον Τεόντοσιτς και στη συνέχεια τα δυο παιδιά από την Εθνική Ελλάδας, αλλά και τον Σοφοκλή. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, αλλά είμαι σίγουρα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών ως τώρα».

Οι «ερυθρόλευκοι» που συνεχίζουν τις διπλές προπονήσεις στο ΣΕΦ θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου για την Ισπανία όπου θα δώσουν τρία φιλικά. Σ’ αυτά τα παιχνίδια ο Γκέρσον ευελπιστεί ότι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του: «Στην Ισπανία θα παίξουμε με καλές ομάδες και θα είναι μια καλή ευκαιρία για μας να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Θα έχουμε τουλάχιστον τρεις ακόμα νέους παίκτες μαζί μας και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία».

Όσο για το τελευταίο κομμάτι που λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ; «Έχουμε δυο ικανούς πλέι μέικερ. Έναν πολύ έμπειρο που ξέρει καλά τη δουλειά κι ένα νέο παιδί που είναι ήδη από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη. Δεν βιαζόμαστε να κλείσουμε το ρόστερ. Ένας παίκτης, όποιος κι αν είναι αυτός, δεν είναι ικανός να κάνει τα πάντα μόνος του. Το θέμα είναι να βρούμε έναν παίκτη να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι».

Σχολιάστε τον Πίνχας, εδώ.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.