Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2007

Το πρώτο αίμα.....!

vs

Επιτέλους η στιγμή έφτασε προκειμένου να δούμε πάλι την ομάδα μας στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια. Πρεμιέρα απόψε για τους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ και ο Θρύλος αντιμετωπίζει στον Πειραιά την Λατσιο. Μοναδική παραφωνία στο σημερινό παιχνίδι θα είναι οι άδειες εξέδρες, αποτέλεσμα της ηλιθιότητας ορισμένων στο περσινό παιχνίδι με την Σαχτιορ Ντονετσκ.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός μας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, παρά τις όποιες ανησυχίες για την κατάσταση τόσο του Γκαλετι όσο και του Ραουλ Μπράβο. Πάνοπλος λοιπόν και πανέτοιμος θα μπει απόψε στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις για την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Οι σκέψεις μας και οι ευχές μας είναι με τον Θρύλο μας, για ότι καλύτερο σε αυτή την διοργάνωση……με την ελπίδα ότι φέτος θα πάμε καλύτερα και αξιοπρεπέστερα από τα τελευταία χρόνια!!! Καλή επιτυχία Θρύλε! Καλή Ευρωπαϊκή χρονιά!

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Το ματς στην Ελλάδα θα μεταδοθεί από το Super-Sport1. Οι χρήστες του ιντερνετ μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.