Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007

Lynn Greer ο εκλεκτός!

To combo guard που τόσο πολύ ήθελε ο Πινι Γκερσον βρέθηκε και ακούει στο όνομα Λιν Γκριρ. Ο Αμερικανός παίκτης, παλιός γνώριμος στα λημέρια της Α1, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Θρύλο και η ΚΑΕ ανακοινώσε και επισήμως την απόκτηση του:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λιν Γκριρ. Ο 28άχρονος πλέι μέικερ συμφώνησε να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια.


Ο Γκριρ την χρόνια που μας πέρασε έπαιξε στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με την φανέλα των Μιλγουοκι Μπακς. Ο Αμερικανός είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ και αρκετά γρήγορος μέσα στο γήπεδο, αλλά θα δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να τον εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο Γκερσον.

Σχολιάστε τον παίκτη και δείτε τα στατιστικά του στο φόρουμ των thrylos-fans.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.