Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Ο ένας σαν Πρωταθλητής, ο άλλος σαν τρίτος!!!


Στην ιστορια περασε και αυτο το ντερμπι. Για 20η σερι χρονια ο Θρυλος εμεινε χωρις ηττα στην πρεμιερα του πρωταθληματος. Βεβαια ο Θρυλος δεν αξιζε τιποτε αλλο απο την νικη μεσα στο κοτετσι που παιζει αυτο το γελοιο συνολο με τα πρασινα. Ο Θρυλος ηταν ο μοναδικος απο τις δυο ομαδες που θυμιζε ΟΜΑΔΑ μεσα στον αγωνιστικο χωρο, εκανε τις ευκαιριες, ειχε τον ελεγχο και αξιζε περα ως περα τους τρεις ποντους της νικης! Παρα τις πολλες και ουσιαστικες απουσιες, ο Θρυλος εδειξε πολυ πιο ετοιμος για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Εδειξε χαρακτηρα και παθος και στο μεγαλυτερο διαστημα του αγωνα, ειχε πατησει την δυο συνεχομενες χρονιες τριτη ομαδα του πρωταθληματος.

Απεναντι στο παθος και τις ευκαιριες του Πρωταθλητη Ελλαδας, το θλιβερο συνολο με τα πρασινα αντιπαρεταξε ξυλο διχως ελεος και ψευτο-μαγκιες, απο αυτες που ειναι καλα μαθημενοι στην Παιανια!

Ενα μεγαλο μπραβο στην ομαδα που επαιξε σαν Ολυμπιακος και μας αφησε υποσχεσεις για μια καλυτερη συνεχεια. Σαφως και δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με τον βαθμο της ισοπαλιας, σε αντιθεση με το πρασινο τσιρκο που πανηγυριζε στο τελος (και δικαιως) το Χ.

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.