Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007

Μπορούσαμε και νίκη...


Το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι της ομαδας μας στο άδειο (ελπίζουμε για τελευταία φορά) Γ. Καραϊσκάκης άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Και από το γεγονός ότι το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με ένα οφ-σαιντ γκολ αλλά και από την πεποίθηση ότι με κάποιες διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο.

Είτε είναι οι αλλαγές που δεν έγιναν , είτε η απουσία κόσμου και η έλλειψη παιχνιδιών, είτε η ανετοιμότητα παικτών κλειδιά που εμειναν στον πάγκο ή κουράστηκαν γρήγορα, όλοι πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να αποφύγουμε αυτή την ισοπαλία.

Στον αντίποδα το επιχειρήματος ότι τα 2 τελευταία χρόνια στο αντίστοιχο ματς είχαμε χάσει υπάρχει η άποψη ότι μια τόσο μέτρια Λάτσιο θα έπρεπε να την είχαμε κερδίσει.

Γκρίνιες και ευθύνες για πολλούς και κυρίως τον προπονητή ακούστηκαν απο πολλές πλευρές. Αναγνωρίζοντας όλοι ότι σε περιβάλλον γκρίνιας και μουρμούρας δύσκολα ευδοκιμούν οι ομάδες ας περιμένουμε και τη συνέχεια ελπίζοντας για τα καλύτερα.

Το γκολ του Ολυμπιακού για την ιστορία ο εξαιρετικός Γκαλετι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (79’ Κοβάσεβιτς), Ντομί, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Λεντέσμα, Τοροσίδης, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Λούα Λούα

ΛΑΤΣΙΟ: Μπαλότα, Στεντάρντο, Μάουρι (61’ Μουταρέλι), Τζάουρι, Λεντέσμα, Κριμπάρι, Μουντινγκάι, Μανφρεντίνι (70’ Ντελ Νέρο), Ντε Σιλβέστρι (81’ Σκαλόνι), Ρόκι, Πάντεφ


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.