Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Ερυθρόλευκος πύργος!

Η ενισχυση της ομαδας μπασκετ του Θρυλου μας δεν σταματα. Η ΚΑΕ Ολυμπιακος ανακοινωσε πριν λιγο την αποκτηση του Ιακωβου Τσακαλιδη για ενα χρονο. Ας δουμε αναλυτικα την ανακοινωση:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ιάκωβου Τσακαλίδη. Ο 28άχρονος γκαρντ συμφώνησε να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τη σεζόν 2007-08."

Πλεον η ερυθρολευκη φροντ-λαϊν γινεται πανισχυρη και μακραν της δευτερης σε ολη την Ευρωπη. Ειναι πλεον στο χερι του προπονητικου τιμ να αξιοποιησει ολους αυτους τους υπεροχους παικτες που αποκτηθηκαν. Εμεις να ευχηθουμε καλη τυχη στον Τζεϊκ......να εχει την υγεια του και να πανηγυρισουμε μαζι πολλους τιτλους! Καλως ηρθες Τζεϊκ!

Σχολιαστε τον Ιακωβο Τσακαλιδη, εδω!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.