Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

«Καλή Εμφάνιση Μέτριο Αποτέλεσμα!»


Θα μπορούσε και περισσότερα η ομάδα μας χθες αν οι παίκτες μας ήταν πιο τυχεροί και προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και αν δεν είχαμε δείξει το κακό πρόσωπο στο πρώτο 20λεπτο του β ημιχρόνου. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα όμως η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο και ιδιαίτερα ευχάριστη εντύπωση έκανε η ενσωμάτωση των νέων παικτών που φάνηκε σαν να είναι για χρόνια μέλη της ομάδας.

Οι μεγάλες μας ευκαιρίες ήταν το δοκάρι του Λούα Λούα σε κενό σχεδόν τέρμα αλλά και η εξ επαφής αστοχία του Τοροσίδη στο β ημίχρονο.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού χθες :
Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Λεντέσμα, Στολτίδης, Τοροσίδης, Γκαλέτι, Λούα Λούα(Νουνιεζ) και Κοβάσεβιτς(Νε)

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και όχι από το αποτέλεσμα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Τάκης Λεμονής που στάθηκε στην ψυχή που έδειξαν οι παίκτες, στο πολύ καλό ξεκίνημα και εξήγησε την πτώση της ομάδας στο 2ο ημίχρονο.

«...Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους χάσαμε αυτήν την εικόνα. Οι στόπερ μας δεν λειτουργούσαν καλά. Έπεφταν πάνω στα χαφ. Με την είσοδο του Μάρκο Νε και έπειτα δεν κινδυνέψαμε. Καταφέραμε και βγήκαμε ξανά στην επίθεση και κυνηγήσαμε το γκολ...»

Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι πρέπει να είμαστε πιο ομαδικοί στην τελική προσπάθεια.

«…Επίσης χρειαζόμαστε ομαδικότητα. Μπορούσαμε σε δύο στιγμές στο δεύτερο μέρος να βγούμε στο γκολ, αλλά δεν το κάναμε. Θα το συζητήσουμε με τους παίκτες για να το διορθώσουμε. Η ομάδα είχε την ψυχική δύναμη να μπει σε μια δυνατή έδρα και να κάνει το παιχνίδι της. Χρειαζόμαστε, όμως, περισσότερο ομαδικότητα».

Αναφέρθηκε επίσης και στη δυσφορία που έδειξε ο Κοβάσεβιτς για την αλλαγή του, όπου τον κάλυψε μόνο εν μέρει.

«Ο Ντάρκο είναι μαχητής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτόν. Θα πρέπει, όμως, να καταλάβει ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Πάνω απ’ όλους είναι ο Ολυμπιακός. Έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής και όχι για κάποιο άλλο λόγο. Μιλήσαμε λίγο τώρα. Θα μιλήσουμε και αύριο (σ.σ. τη Δευτέρα)».

Ο ΤΔ , Ιλια Ιβιτς στάθηκε και αυτός στο γεγονός ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε ενώ είναι πολύ ενδιαφέρουσα η τοποθέτηση του για το πόσους παίκτες είχε η ομάδα όταν ξεκίνησε τη δουλειά του στον Ολυμπιακό.

«Κάθε μεταγραφική περίοδος πρέπει να είναι καλύτερη για τον Ολυμπιακό. Όταν ξεκίνησα σ’ αυτή τη θέση είχα οκτώ παίκτες. Μέχρι το Δεκέμβριο θα κάνουμε τα πάντα για να βελτιωθεί η ομάδα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για ονόματα. Έχουμε έξι μήνες μπροστά μας. Προχωράμε. Θα κοιτάξουμε να έχουμε τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει».

Εμείς από την μεριά μας αφού δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους για τα πολύ καλά δείγματα δουλειάς που έδειξαν (θέλουμε και συνέχεια όμως) να σταθούμε στην αντίδραση του Τάκη Λεμονή στην αντιεπαγγελματική και προσβλητική ερώτηση-τοποθέτηση που του έγινε από ρεπόρτερ του κρατικού καναλιού για το ότι παίζονται στοιχήματα για την απόλυση του από την ομάδα. «Και ποια είναι η απόδοση;» ρώτησε γελώντας ο προπονητής.

Αφού αναρωτηθούμε αν θα τολμούσε ποτέ ο κύριος; δημοσιογράφος να κάνει τέτοια ερώτηση σε ξένο προπονητή π.χ. τον κ. Πεσέιρο που ξεκίνησε με ισοπαλία στην έδρα του στο ντέρμπι, να του ευχηθούμε να μην βρεθεί ποτέ στη θέση να παίζονται στοιχήματα για την δική του απόλυση αν και θα του άξιζε.

Σχολιάστε το παιχνίδι του Ολυμπιακού εδώ !


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.